Om Hverdage, Morgener & Slotshoteller

IMG_3931

Morgenen i dag begyndte supergodt. Ungerne var glade, da de vågnede, og selv den notorisk morgenrasende Sofus var i strålende humør. Alt var fint indtil vi skulle ud ad døren og kaos brød løs. Så bliver det sådan noget med om man må få sandaler på i februar, der skal vendes. Og hvorfor den jakke, hvor lynlåsen ikke virker, ikke er en man må få på, og hvorfor jeg ikke har nået at reparere den? Så går vi videre til at nogens madkasse er forsvundet (med madpakken), at figenstængerne er grønne og ikke dem i den røde indpakning, at drikkedunken er faldet ud, og hvor er yndlingsbamsen?

Sådan var det ikke på slotshotellerne i sommer. Det var virkeligt presset, og der var så meget der skulle i kassen, men morgenerne (omend de begyndte kl 5), var rolige, stille, fredelige og med kaffe til. Alligevel havde jeg så meget hjemve i de uger optagelserne stod på, at jeg kunne have solgt ud af den, og igen og igen må jeg bare stå ved, at det er hverdagen, der er bedst. Slotte eller ej.

Tusind tak til jer der så med i går! Det er ret sjovt at se, hvor meget der IKKE kommer med, ud af alt det vi har optaget og ret sjovt, at se hvor pænt det hele virker. Bortset fra at jeg allerede har fået fire mails fra morgenstunden om, at man håber jeg bander mindre i næste udsendelse. Men det kan jeg fandme ikke love.

IMG_4552

(Jeg har også fået nogle mails om tøjet – især denne bluse. Den er fra Gustav, og jeg har vist den en del gange her på bloggen allerede. Den er fra deres vinterkollektion, men de har også en masse fine blonder i forårskollektionen. Se fx her. Den hvide blondekjole som du kan se i dette indlæg er fra Vila og på udsalg lige nu. Klik her.)

IMG_4551

8 Comments
Previous Post
Next Post