Slotte, himmelsenge, desserter og en hjelm

IMG_3901

IMG_3911

Dette var den seng jeg sov i, på Kragerup Slot, som er med i første afsnit af Danmarks Dejligste Slotshoteller, som ruller over skærmen på TV2 kl 2050 i aften. Himmelsenge er et hit, og den her, sov man simpelthen så godt i. Det var et mere end fantastisk sted, og det bød på en del overraskelser. Blandt andet den her:

IMG_6494

… som gjorde det svært for mig at holde masken. Den krævede også mere end almindelig overvindelse, og jeg håber du får tid til at se afsnittet i aften, for jeg må vist ikke afsløre mere end dette.

IMG_3943

Vi var på slottet en meget, meget smuk sommeraften, og det var virkeligt idyllisk. Og der var desserter, som så sådan her ud:

IMG_3951

Og så slår hjertet ligesom i en anden takt. Jeg lægger mere info og flere billeder op i morgen, for jeg har en fornemmelse af, at TV2 ikke ønsker at jeg afslører mere. Så fuld update og alt, hvad jeg har skrabet sammen fra “behind the scenes” i morgen.

 

7 Comments
Previous Post
Next Post