Slotte, himmelsenge, desserter og en hjelm

IMG_3901

IMG_3911

Dette var den seng jeg sov i, på Kragerup Slot, som er med i første afsnit af Danmarks Dejligste Slotshoteller, som ruller over skærmen på TV2 kl 2050 i aften. Himmelsenge er et hit, og den her, sov man simpelthen så godt i. Det var et mere end fantastisk sted, og det bød på en del overraskelser. Blandt andet den her:

IMG_6494

… som gjorde det svært for mig at holde masken. Den krævede også mere end almindelig overvindelse, og jeg håber du får tid til at se afsnittet i aften, for jeg må vist ikke afsløre mere end dette.

IMG_3943

Vi var på slottet en meget, meget smuk sommeraften, og det var virkeligt idyllisk. Og der var desserter, som så sådan her ud:

IMG_3951

Og så slår hjertet ligesom i en anden takt. Jeg lægger mere info og flere billeder op i morgen, for jeg har en fornemmelse af, at TV2 ikke ønsker at jeg afslører mere. Så fuld update og alt, hvad jeg har skrabet sammen fra “behind the scenes” i morgen.

 

7 kommentarer

  1. Hvor ser det lækkert ud. Jeg vil glæde mig til at se med i aften 🙂
    Hvor er din smukke blondekjole, som du har på på billedet, fra?

  2. Jeg vil altså hellere have dig i selskab m to mænd 😉 synes at det lige gav lidt kant til programmet sidste år – men du er chamerende som altid
    Og Jacob er også en ret fin mand 😀

  3. Super godt program – vi sad og så det sammen med vores piger, da vi skal til 85 års fødselsdag på Drinninglund slot med overnatning om 1,5 uge. Så kunne pigerne så hvorvidt skulle hen. Har selv været til julefrokost der flere gang, men aldrig med overnatningen. Har faktisk heller aldrig set det i dagslys. Spændt på at se hvor I er henne i næste uge.

  4. Hold op Julia, jeg blev bare endnu mere begejstret for dig igår. sad og så programmet og det toppet der hvor du siger: Jeg har ikke brug for respekt lige nu, bare en gin tonic. Fantastisk kommentar.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *