Gaveregn: Smag Er Smuk

IMG_6905

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg sidst har lagt en gaveregn på bloggen her, men den her er så fin og brugbar at jeg ikke kan lade være. Vi arbejder for tiden sammen med lækre Läckerol, og de har sat et fantastisk lille projekt i gang. I den forbindelse har jeg fået lov til at dele dette lille kunstværk ud.

Läckerol har nemlig bedt en række kunstnere om at skabe en helt ny og anderledes måde at fortolke smag på; som en del af en sanselig verden, der forener kunst, kultur og smag. Selv i de små spiseoplevelser åbner Läkerol op for en ny måde at arbejde med sanserne på. For ultimativt skal vi have sanserne så tæt på, at vi smager på kunsten – og oplever smagen. Dette fine kunstværk (det jeg gemmer mig bag) kan du vinde, og ikke bare det, også en ordentlig omgang Läckerol. Kunstværket her er skabt af Bjørn Agertved. Han er en international anerkendt kunstner med atelier på Christianshavn, har arbejdet med collage og et gennemgående kobberfarvet element, der beskriver Salty Caramel-smagens nuancer og samtidig illustrerer de lag, smagen rummer.

Det eneste du skal for at vinde kunstværket og 12 af hver af de nye smagsvarianter er at smide en kommentar her inden søndag den 22. februar klokken 20.

 IMG_6910

IMG_6904

178 kommentarer

 1. Jamen – den ville passe perfekt på den væg vi har i stuen – hvor vi ikke helt ved, hvad der skal ske.
  PS – Lëckerol har sponsoret nogle fine podcast i Sverige – de er ret fine. Måske en ide i DK også…

 2. Åh, det vil jeg gerne vinde – hvor er det fint! Og den nye smag af saltkaramel er godkendt herhjemme

 3. Fandme en flot collage – som vil passe perfekt i farvetonen til mit 60’er sommerhus. Spiser altid Lëckerol i bilen på vej til weekend i sommerhus 🙂

 4. Jeg står og mangler noget udsmykning til en helt bar væg i mit hjem – og nu viser du lige det, der mangler. Uh, hvor jeg krydser fingre 🙂

 5. Vil jeg da helt vildt gerne vinde og kan da lige tilføle, at jeg har arvet min trang til Läkerol fra min, nu afdøde mormor, som blev 97 år og brugte Läkerol som mundfrisker efter hun havde røget:-)
  4 cigaretter om dagen, 4 Läkerol om dagen – af den originale, gamle slags selvfølgelig – du ved de gullige (husker ikke navnet, men smagen er printet i min hukommelse, for jeg måtte altid få en sammen med hende)!!
  Dejlig fredag til dig og dine:-)

 6. Håber et bliver mig! Vi har altid Läkerol i bilen – billakridser hedder de herhjemme.

 7. Årh, jeg ELSKER Läckerol! I en sådan grad, at jeg har måttet indføre kvoter for mig selv… For min maves og alle andres skyld 😉

 8. Ville så gerne vinde. Hvor er det fint.
  I en ellers grå tid er det farvespræl til min hverdag.

 9. Så sej et kunstværk! Den vil give et spil til vores meeeeget hvide væg og mens vi står og nyder kunstværket kan vi gumle på pastillerne og funderer over livet og de skønne ting der er os i vente.

 10. Du forestiller dig ikke hvor vildt glad jeg ville blive hvis jeg vandt ! Helt utoligt glad og mere til…….

  Jeg har i meget lang tid set på et hvidt lærred, som hænger i stuen, og som jeg har malet over og over og over og det kan NU ikke bære flere fejltagelser !

  Hvis jeg vinder dette smukke Kunstværk skabt af Bjørn Agertved. Vil det ændre hele mit hjem. 🙂

  Rigtig god weekend Julia,og tak for en skøn blog.

  Jeg smutter lige ind i stuen igen, og forestiller mig dette kunstværk hænge der yeahhhhhhh pleaseeee som skabt hertil. Jeg vil dele kunstværkets nye omgivelser med jer, og I vil se at det er som skabt hertil. 🙂 En dejlig frisk Lakerol på tungen, og dette kunstværk på væggen, bedre bliver harmonien ikke.

 11. Har prøvet rigtig mange forskellige läkerol’er – men min favorit Läkerol er og bliver den oprindelige, Läkerol classic.
  Flot collage – vil pynte i mit hjem.

 12. Årh ! Det gad jeg godt vinde…. Det kunne hænge så fint i vores stue i vores sommerhus på Samsø. Væggene er stadig lidt bare, da vi er ved at renovere et gammelt gammelt hus..

 13. Den ville pynte i vores tilbygning, hvor vi mangler lidt til væggene. Tak for en altid berigende blog.

 14. Kære Julia!
  Tak for en formidabel blog – den indeholder alt man kan ønske sig. Og tak for dejlig karma-spredelse i det nye program på Tv2 – som jeg hungrer efter at se mere af!

  – Camilla Kirstine.

 15. Jeg mangler ny kunst til væggene. Har nu haft de samme plakater på væggen i køkkenet og de trænger til udskiftning, denne ville være et dejligt frisk pust.

 16. Jeg er helt vild med kunstværket. Klikkede ind på en annonce kun fordi øjet fangede det smukke billede. Ville rigtig gerne eje det.

 17. Uhm elsker läkerol. Den med karamel lyder voldsom lækker! Ville være skønt at vinde 🙂

 18. Føler mig heldig i dag så prøver lykken. Det kunne være skønt med lidt gaveregn frem for alt det gråvejr ♡

 19. Det er helt afgjort præcis lavet til vores stue- det er virkelig virkelig flot Julia.!

 20. Reklamen virker tydeligvis på mig. Jeg så det fede billede i går og kunne i dag huske at det var salty caramel det var lavet over – så de røg med i kurven i dag

 21. Spændende billede! Det ville være godt på kontoret – både til pynt og eftertanke…

 22. Mine tre piger har altid en undskyldning for at vi skal købe läckerol og ydermere er vi indehavere af en gabende kedelig hvid væg…. Den gaveregn ville falde på et tørt sted her i hytten ☺

 23. Har endnu ikke smagt nogle af de nye smagsvarianter. Krydser alt, hvad jeg kan for, at jeg bliver den heldige vinder! At der dertil udloddes et SÅ flot et billede er kun en bonus!! 😀

 24. Smukt billede. Min kollega og jeg kører et ræs om altid at være først når vi opdager en ny smag, hvis jeg kunne komme med 12 på en gang… Sikke et syn og skuffen ville være fyldt op.

 25. Hej
  Selvom jeg har smagt de der karamellakridser, de er gode, deltager jeg lige for at vinde den fine collage.
  God weekend mvh Louise

 26. Åh, jeg har faktisk allerede smagt jordbær/lime pastillerne(gajolerne?). De var så gode! Jeg vil selvfølgeligt gerne være med.

 27. Arbejder selv med FMCG hvor smag jo ofte en meget vigtig faktor så synes at det er en spændende tilgang. Jeg er helt klart med i lodtrækningen.

 28. TOTALT LÆKKERT 😀 både den fede collage, som vil klæde min stue såååå fint, og de nye Lackerol, uhmmm :-*

 29. Hvor er det smukt… Og Läkeroler siger jeg heller ikke nej til – jeg er med 😉

 30. Billedet må meget gerne komme og bo her – og det må läkerolerne også!! Måske – MÅSKE – må min mand også smage.. én.. 🙂

 31. Jeg har faktisk den salte karamel-variant i bilen UCI øjeblikket….og min 4årige søn elsker den!
  Jeg vil da rigtigt gerne vinde!!

 32. Fedt billede der ville gøre godt på en af de mange tomme vægge her i hjemmet 🙂

 33. Vi er storforbrugere af lackerol i vores familie. Eller – “gadejol” som min 3årige søn kalder dem. Man må få een når man kører i børnehave og een på vej hjem. Ville være sejt at have vores helt eget gadejolmaleri.
  Glæder mig til at smage de nye varianter!

 34. Mine bare vægge ville blive taknemmelige, hvis jeg blev den heldige vinder af plakaten 😉

 35. Jeg er sikker på, at jeg vil få stor glæde af de nye pastiller. Hvad angår kunstværket, er jeg knap så sikker. Hvis jeg vinder, bliver det sat på auktion. Herfra vil det fulde beløb blive doneret til Magnus (Miv), som har hårdt brug for at komme i behandling på en klinik i Houston.

 36. Det er en endnu en dejlig gaveregn☺Läkerol minder mig om da jeg som barn første gang skulle være væk hjemmefra og min mor som overraskelse havde lagt Läkerol pakker i de forskellige lommer af min bagage ☺

 37. Wow det er et fedt billede 🙂 Det ville jeg gerne vinde. Läkerol er en god ting at have i tasken, og jeg ville bestemt gerne prøve deres nye varianter.

 38. Efter renovering af min stue, har jeg en tom væg… og er ikke faldet over DET billede, jeg gerne vil have hængende. Men det er jeg nu… spændende, anderledes og skønne farver.

  Desuden er Läckerol noget af det bedste, jeg skal ialtfald smage de nye også… håber klart de kan komme op på samme plan, som de “gamle” med salmiak ;-D

 39. Jeg vil gerne melde mig som kandidat til lodtrækningen. Tak fordi du giver os muligheden:-)

 40. Wauw, hvor er det fedt design. Flot gave. Og ser ud til at det er lækre nye varianter af pastillerne …

 41. Lækkert kunstværk – jeg har en tom væg på mit kontor – hvor ville det bare passe ind – jeg krydser fingre

 42. Har plads på væggen til billedet og de lækre pastiller kunne jeg godt tænke mig at smage.

 43. Ja tak til gaveregn når det er gråt og foråret føles langt væk.
  Riiiiiigtig pænt. 🙂

 44. Wauw den er flot! Den ville være perfekt herhjem til…. Og lækkert med läkerol. Jeg ender altid med at købe de samme slags fordi dem ved jeg jo jeg kan lide og så finder jeg jo aldrig ud af om der skulle være en ny yndlings…

 45. Passer perfekt ind på det der sted i vores nye hus hvor vi ellers ikke aner hvad vi skal have men hvor der er for meget hvid væg!
  Krydser hvad krydses kan

 46. Fantastisk præmie, som jeg virkelig gerne vil vinde. Jeg er vild med de nye pastiller med jordbær og lime.

 47. Uha – jeg har lige pladsen til det fine billede i mit køkken, og pladsen til de fristende pasteller i min køkkenskuffe

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *