Gaveregn: Smag Er Smuk

IMG_6905

Det er efterhånden et stykke tid siden jeg sidst har lagt en gaveregn på bloggen her, men den her er så fin og brugbar at jeg ikke kan lade være. Vi arbejder for tiden sammen med lækre Läckerol, og de har sat et fantastisk lille projekt i gang. I den forbindelse har jeg fået lov til at dele dette lille kunstværk ud.

Läckerol har nemlig bedt en række kunstnere om at skabe en helt ny og anderledes måde at fortolke smag på; som en del af en sanselig verden, der forener kunst, kultur og smag. Selv i de små spiseoplevelser åbner Läkerol op for en ny måde at arbejde med sanserne på. For ultimativt skal vi have sanserne så tæt på, at vi smager på kunsten – og oplever smagen. Dette fine kunstværk (det jeg gemmer mig bag) kan du vinde, og ikke bare det, også en ordentlig omgang Läckerol. Kunstværket her er skabt af Bjørn Agertved. Han er en international anerkendt kunstner med atelier på Christianshavn, har arbejdet med collage og et gennemgående kobberfarvet element, der beskriver Salty Caramel-smagens nuancer og samtidig illustrerer de lag, smagen rummer.

Det eneste du skal for at vinde kunstværket og 12 af hver af de nye smagsvarianter er at smide en kommentar her inden søndag den 22. februar klokken 20.

 IMG_6910

IMG_6904

178 Comments
Previous Post
Next Post