Nyt Indholdsdrevet E-Univers For Forældre Til Nysgerrige Unger

Nogle gange er jeg nødt til at knibe mig selv i armen, for ud over at jeg har verdens bedste kollegaer – aka #VerdensBedsteHold, – så har vi altså også nogle helt fantastiske og innovative kunder her hos os. Det gør at vores hverdag er præget af sjove, gode og kloge udfordringer, som ud over det gode selskab, i dén grad gør det værd at møde op på kontoret. Vi har fået lov til at være med til at skabe et nyt, innovativt og nytænkende univers for børns forældre sammen med det danske børnetøjsbrand name it.

Universet hedder – og er –  Inspired by Kids, og her kan man finde artikler, der handler om livet med børn. Der er naturligvis mode og trends, men også masser af tanker, overvejelser, forslag til aktiviteter og kreative sysler, du kan dyrke med dine børn. Helt igennem fantastisk er det. Her hos os har vi fået lov til at sidde med redaktørtjansen og at arbejde sammen med nogle vanvittigt dygtige skribenter.

Du finder Inspired by Kids her.

I morgen skal jeg til Odense med Elias, Sofus og Elias Bedste Ven (den slags skal staves med stort). Vi skal køre i tog, og jeg vil have denne artikel med mig i tankerne.

Og jeg vil glæde mig til at kaste mig over denne opskrift på gammeldags fastelavnsboller sammen med ungerne, senest i weekenden.

Og slutteligt mener jeg naturligvis ikke jeg kommer igennem en uge uden at have bygget sådan en her til mig selv – opskrift på den finder du her.

Skærmbillede 2015-02-09 kl. 14.10.24

2 Comments
Previous Post
Next Post