Nye Pressefotos, En Stillingsbeskrivelse & Om At Være I Hænderne På Dygtige Folk

IMG_6716

Jeg ved ikke altid rigtigt hvordan jeg skal forklare mit arbejdsliv, men først og fremmest er jeg direktør i kommunikatonsbiksen. Men så er jeg heller ikke mere direktør, for jeg har kollegaer og ikke medarbejdere, og jeg er ikke sådan én der blot svæver over vandene uden selv at stå i deadlines til halsen. Den anden del af mit arbejdsliv, hænger sammen med den første, men her er der også mere gøgl inde over. Og gøglerdelen betyder at jeg ofte har brug for pressefotos. De sidste jeg fik taget, fik jeg lavet for snart to år siden, og eftersom der er kommet rynker til siden, ville jeg gerne have taget nogle nye. Dét og så fordi, de er blevet en anelse slidte efterhånden. Så jeg allierede mig med to af de dygtigste mennesker jeg kunne komme i tanke om:

IMG_6719

Christina Wedel, min kære veninde, som ud over at køre hurtige biler også svinger langsomme pensler. Hun kan noget på et fotoshoot, hvor hun får én til at finde sine bedste sider frem, men hvor hun også lægger en makeup, der giver den bedste hud, uden at man har en maske på.

Fotografen var Robin Skjolborg, som er en fantastisk portrætfotograf, som jeg havde glæden af at møde for første gang. Du har måske hørt om ham i forbindelse med fotobogen Mænd, som er helt forunderlig og hudløs på en eller anden måde. Vi havde det sjovt, og jeg ser anderledes ud på de her billeder end jeg har gjort tidligere, hvilket faktisk også er ret sjovt. For om det er alderen eller fotografen, det skal jeg ikke kunne sige, men jeg er faktisk meget glad for billederne.

IMG_6725

IMG_6724

IMG_6723

Og her et par af de færdige billeder:

150129_julia_lahme_112_low

150129_julia_lahme_029_low

150129_julia_lahme_172_low

10 Comments
Previous Post
Next Post