Nye Pressefotos, En Stillingsbeskrivelse & Om At Være I Hænderne På Dygtige Folk

IMG_6716

Jeg ved ikke altid rigtigt hvordan jeg skal forklare mit arbejdsliv, men først og fremmest er jeg direktør i kommunikatonsbiksen. Men så er jeg heller ikke mere direktør, for jeg har kollegaer og ikke medarbejdere, og jeg er ikke sådan én der blot svæver over vandene uden selv at stå i deadlines til halsen. Den anden del af mit arbejdsliv, hænger sammen med den første, men her er der også mere gøgl inde over. Og gøglerdelen betyder at jeg ofte har brug for pressefotos. De sidste jeg fik taget, fik jeg lavet for snart to år siden, og eftersom der er kommet rynker til siden, ville jeg gerne have taget nogle nye. Dét og så fordi, de er blevet en anelse slidte efterhånden. Så jeg allierede mig med to af de dygtigste mennesker jeg kunne komme i tanke om:

IMG_6719

Christina Wedel, min kære veninde, som ud over at køre hurtige biler også svinger langsomme pensler. Hun kan noget på et fotoshoot, hvor hun får én til at finde sine bedste sider frem, men hvor hun også lægger en makeup, der giver den bedste hud, uden at man har en maske på.

Fotografen var Robin Skjolborg, som er en fantastisk portrætfotograf, som jeg havde glæden af at møde for første gang. Du har måske hørt om ham i forbindelse med fotobogen Mænd, som er helt forunderlig og hudløs på en eller anden måde. Vi havde det sjovt, og jeg ser anderledes ud på de her billeder end jeg har gjort tidligere, hvilket faktisk også er ret sjovt. For om det er alderen eller fotografen, det skal jeg ikke kunne sige, men jeg er faktisk meget glad for billederne.

IMG_6725

IMG_6724

IMG_6723

Og her et par af de færdige billeder:

150129_julia_lahme_112_low

150129_julia_lahme_029_low

150129_julia_lahme_172_low

10 kommentarer

 1. Som altid – smuk! Jeg er stor fan af billede nr. 1. Jeg ved ikke om det er skjorten eller smykkerne der giver dig et klassisk look.

 2. Hej Julia.
  Fantastiske billeder ;0) Vil du løfte sløret for hvilke hårprodukter du bruger? Du har altid de flotteste definerede krøller, mine er sjov nok meget mere krusede ;0) Synes jeg efterhånden har prøvet meget, som skulle være “perfekt” til krøller…
  God tirsdag, hilsen Jannie

 3. Smukke smukke Julia! Vil tilslutte mig “heppekoret” og sige, at det er simpelthen sådan nogle fine billeder med så meget udstråling på. Ja, du har dygtige mennesker omkring dig, men du er altså også selv helt ekstremt smuk og med så meget udstråling og smil i øjnene – dine drenge har det ikke fra fremmede 😉
  Må jeg spørge, hvor er den fine hvide top fra? Og Julia, hvordan er det nu du har fået den halskæde med det fine E med diamanter i? Er så vild med det og kan simpelthen ikke finde nogen steder på nettet hvor man kan få det fremstillet.
  Kram fra Louisa

 4. Tusind tak allesammen! Jeg laver et indlæg med hårprodukter asap Jannie. Toppen er fra Heartmade og kostede en krig, men jeg er allerede så glad for den. Jeg laver også et indlæg med smykker asap.
  Kram
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *