I eller udenfor sæson?

IMG_6770

Lige nu er det forår i butikkerne, og samtidig er det virkelig frygtelig koldt i den virkelige verden. I butikkerne står der de mest vidunderlige sandaler på spring  og truer med at lokke en til at investere netop nu, hvor vi for alvor har brug for vinterstøvlerne. Eller alternativt blot overmande ens spæde viljestyrke, så man kaster sig i krams for sølvsandaler. I februar. For sæsonerne går for hurtigt lige nu, til min smag. Det er forår fra slutningen af januar, og sommer i marts, hvis man kigger i tøjbutikkerne, og det betyder for eksempel, at man (jeg…) kommer til at ønske mig ting, jeg ikke har brug for når jeg ønsker mig dem. Jeg tror ikke nødvendigvis det er sundt for begrænsningen. Denne coatigan fra VILA er et godt eksempel. Den er perfekt nu, og jeg hapsede den i september. Så enten skal man (jeg…) blive sådan en der planlægger køb, eller også holder jeg bare fast i at lade begejstringen overmande mig. Det virker også.

IMG_6776

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *