En Håndfuld Dullegrejsfavoritter

Det er ferie, og ungerne, Johan og jeg er helt nede i feriedyndet. Jeg skal arbejde en smule de næste par dage, men det hele går, og det går godt. Jeg kan ikke huske jeg har prøvet noget lignende før, med ungerne. Den totale ro, ingen behov, der er så forskellige at vi ikke kan løse dem sammen, og en grundlæggende enighed om, hvor stille det hele gerne må være. Så der bliver også tid til de små bitte ting, som for eksempel at bruge bodylotion og lægge neglelak – på én og samme dag (!), og det har fået mig til at tænke over nogle af de produkter, der er blevet årets favoritter. Og eftersom jeg er junkie i den retning, så er dette ikke den komplette liste – men bare part 1.

IMG_6214

Essies røde lakker, kun med enkelte afbrydelser i form af andre farver, er og bliver mine favoritter. De holder og holder (med Good to go overlakken), er så smukke i faverne og lette at lægge.

IMG_6218

Det er lidt af en luksus at have en lækker bodywash stående i bruseren. Weledas nyeste variant, nemlig den med Natlys, er virkelig lækker, velduftende og mild. Jeg har skrevet om olien her, og jeg er totalt hooked.

Estelle & Thild er en anden af årets bedste bekendtskaber, og denne øjencreme er virkelig god. Den føles virkelig lækker, og jeg kan se og mærke at den kan noget.

IMG_6277

Hvis du har krøller kan jeg kun anbefale serien Curly fra ID Hair. Jeg har blandt andet prøvet deres shampoo og balsam, og så er deres lille curl spray virkelig god til at holde / få liv i krøllerne når de er lidt matte. De skriver at der er gojibær i, men uanset hvad hulan der er i, så virker det altså.

IMG_6222

Det her er et lille mirakel. Foundation fra Lily Lolo. Jeg har først lige opdaget dem, introduceret af en af vore kunder, som har taget produkterne hjem til Danmark. Det er en komplet serie af ikke tilstoppende mineralsk makeup. jeg har kun prøvet / rørt ved foundationen, men den er tilgengæld også virkelig, virkelig god. Let at bruge, og lægger sig smukt på huden. Du kan se produkterne (inkl lidt for lækre pensler) her.

IMG_6221

Benefits Sun Beam er mit seneste lufthavnskøb, og er flydende solskin, eller hud som en amerikansk soapopera-stjerne. Ekstra glamour og løft i den grå januarhverdag venter forude. Man bruger den som highligter eller som lidt lys, hvor man har brug for den.

IMG_6224

3 Comments
Previous Post
Next Post