Om At Give Og Få Det HELT Rigtige

Jeg er ret vild med at give og få gaver. Der ligger en kærlighedserklæring i en velvalgt gave, om det så er en flexitracks-bane, en skjorte eller et par handsker. Det med at tænke på et andet menneske, at overveje, hvilket behov de har, og at gøre sit bedste for at opfylde det, synes jeg er vanvittigt smukt. At give gaver er simpelthen en øvelse i at kende hinanden rigtigt godt, og derfor synes jeg lige du skal tjekke denne video ud (den er SJOV!).

4 kommentarer

 1. Er helt enig! I min familie er det med at give gaver, desværre blevet en “plage”. Én i vores familie ser det som som din udpræget opgave at sørge for at man KUN får det som står på ønskelisten, og deler ønskerne ud, så man ikke får dobbelt af noget.
  Det er helt igennem irriterende.
  Jeg har ikke noget imod at modtage en ønskeliste, ej heller at sende en ud, men hvis jeg har en idé til hvad jeg gerne vil give i gave, så vil jeg have lov til det.

  I år, til jul, tog min søster og jeg “springet”, og trodsede det ene familiemedlem, og købte det til vores lillesøster, som vi synes at hun skulle have. For så at ende med at blive beskyldt for, at have ødelagt, lillesøsters juleaften, fordi at hun ikke fik det hun ønskede sig.

  Vores lillesøster kan desværre ikke vide bedre, da hun er vokset op med denne hersens bestemte gave-ønske-fordeling.

  Nu har familien besluttet at gaverne skal afskaffes. Så surt!

 2. Det er nemlig så sjovt @Ladybug! Og genkendeligt.
  Kh
  J

  Kære Line – det lyder helt igennem hæsligt og rædselsfuldt. Og tænk at ét menneske skal bestemme det. Ej hvor er det synd for dig og for jer.
  KH
  J

 3. Nogle gange er de bedste gaver ikke dem, der stod på ønskelisten, men de gaver hvor der er eftertanke og engagement bag.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *