Stadiet lige inden – eller lige efter – “joggingtøj” (Hvis du skal ud af julehulen)

IMG_6337

Da jeg var barn – altså i firserne (gisp) – hed det, der i dag hedder loungewear Joggingtøj. Det hed heller ikke sneaks eller sneakers, men derimod joggingsko. Og det hed naturligvis aldrig jeans, men cowboybukser, som man købte uden for Odense i noget der hed Cowboyland (I kid you not). I dag har jeg det nærmest som om jeg har “joggingtøj” på, og ikke fordi man aldrig må være klemt lidt af en særlig stram nederdel, så gør det heller ikke noget hvis en arbejdsdag her mellem jul og nytår er lidt comfy. Den blå blazer og det grå tørklæder er julegaver, og begge dele er fra Ichi. Blazeren er i det blødeste, fedeste jersey, og har alligevel så meget struktur, at den giver noget facon. Den har en rundet slids bag på, og trekvartærmer – som jeg efterhånden har lært bare virker, og giver noget femininitet.

Nederdelen har du måske set før her, og er fra Gustav. Den er blød (!) stræklæder, og jeg elsker den. Så når jeg lige er kravlet ud af julehulen for at være på arbejde lidt sammen med hende her, er jeg på ingen måde strammet ind – heller ikke selvom det var hende, der stod for desserten juleaften.

IMG_6343

IMG_6340

5 Comments
Previous Post
Next Post