Tak til dig derude bag skærmen – og en krølle på 2014.

Kære Læser, Kære dig i Danmark, og dig der læser med fra fjerne kroge i verden.

Her på kanten til 2015, vil jeg gerne sige tak. TAK til jer mange, mange tusind mennesker, der i jeres egne travle liv orker at kigge forbi mit. Tak fordi du følger med, tak fordi du giver dig tid til at være med her, og tak for alt det du lærer mig. Tak fordi du er her i hverdagen. Tak for hjælpen med Sofus Skoldkopper, tak for opmuntrende mails, når det hele sander til, tak for glade jubelskrig sammen med mig når det går godt. Tak for at være her i denne del af virkeligheden, i denne del af hverdagen sammen med mig, og tak for at blive ved med at minde mig om at søstersolidaritet er noget vi gør. Tak for at gøre min blog rigtig, virkelig og hel. Tak for at være med i alle de sider af det hverdagsliv, jeg skriver om, og tak for at skrive og fortælle mig hvad I gerne vil læse mere om – eller mindre. Bloggen her tager udgangspunkt i det der sker for mig, men når det rigtigt svinger, er den en opslagstavle over os alle sammen. Og jeg er dybt taknemmelig for at du og at I gider.

2014 har været stort, vildt, udfordrende og lærerigt. Jeg har et skolebarn, og et børnehavebarn. Jeg er færdig med at være mor til en baby, og jeg er ved at lære at følge med i de behov og krav mine store, larmende, kærlige og sjove drenge stiller. Mit arbejdsliv har hevet mig de fineste steder hen, og givet mig de bedste samarbejder, og adgang til mennesker, som det er et privilegium at have en samtale med. Jeg glæder mig til 2015. Sammen med min mand, mine unger, mine vidunderlige kollegaer, og alle jer her ude. Tak, og kom rigtigt smukt og godt ind i 2015.

Vi ses,

Kærlig hilsen,

Julia

23 Comments
Previous Post
Next Post