Tak til dig derude bag skærmen – og en krølle på 2014.

Kære Læser, Kære dig i Danmark, og dig der læser med fra fjerne kroge i verden.

Her på kanten til 2015, vil jeg gerne sige tak. TAK til jer mange, mange tusind mennesker, der i jeres egne travle liv orker at kigge forbi mit. Tak fordi du følger med, tak fordi du giver dig tid til at være med her, og tak for alt det du lærer mig. Tak fordi du er her i hverdagen. Tak for hjælpen med Sofus Skoldkopper, tak for opmuntrende mails, når det hele sander til, tak for glade jubelskrig sammen med mig når det går godt. Tak for at være her i denne del af virkeligheden, i denne del af hverdagen sammen med mig, og tak for at blive ved med at minde mig om at søstersolidaritet er noget vi gør. Tak for at gøre min blog rigtig, virkelig og hel. Tak for at være med i alle de sider af det hverdagsliv, jeg skriver om, og tak for at skrive og fortælle mig hvad I gerne vil læse mere om – eller mindre. Bloggen her tager udgangspunkt i det der sker for mig, men når det rigtigt svinger, er den en opslagstavle over os alle sammen. Og jeg er dybt taknemmelig for at du og at I gider.

2014 har været stort, vildt, udfordrende og lærerigt. Jeg har et skolebarn, og et børnehavebarn. Jeg er færdig med at være mor til en baby, og jeg er ved at lære at følge med i de behov og krav mine store, larmende, kærlige og sjove drenge stiller. Mit arbejdsliv har hevet mig de fineste steder hen, og givet mig de bedste samarbejder, og adgang til mennesker, som det er et privilegium at have en samtale med. Jeg glæder mig til 2015. Sammen med min mand, mine unger, mine vidunderlige kollegaer, og alle jer her ude. Tak, og kom rigtigt smukt og godt ind i 2015.

Vi ses,

Kærlig hilsen,

Julia

23 kommentarer

 1. Kære Julia.

  Også et rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og dine❤️ . TAK fordi du deler- ting fra hverdagen, dit arbejde, dine oplevelser osv. Jeg elsker at læse din blog, du er en formidabel skribent og jeg har (selvfølgelig) slugt alle dine bøger også

 2. Mærkeligt –
  Kun halvdelen af mit skriv blev udgivet??

  Nå men ønsker dig et vidunderligt år 2015 og jeg glæder mig til at følge med herinde.

  Mange hilsner Heidi

 3. Tusind tak for alt det du deler. Jeg lever med, bliver inspireret, glædes over lidt og stort. Jeg får ikke så ofte tid at kommenter, men jeg er en flittig læser. Og sikke en helt vidunderlig FOTO serie.
  Håber at 2015 bringer masser af gode oplevelser i og uden for bloggen.
  Af hjertet tak 🙂

 4. Rigtig godt Nytår Julia – og tak for din fine fine blog, som er en god balance imellem hverdag og glimmer! Nu hvor du selv skriver du ikke har babyer mere, så bliver jeg nysgerrig på om du mon er færdig med at få børn? Et privat spørgsmål som du selvfølgelig ikke behøver svare på! Mvh Julie

 5. Godt nytår!
  Tak for en super blog.
  Og tak fordi du fik mig til at “opdage” kimonoen (den fra Notice) – den har jeg brugt overraskende meget:-)

 6. Kæreste Julia, tak for i år, for din smukke blog og for dig. Glæder mig til glimmer og hverdag i 2015 sammen med dig og dine velvalgte ord.

  Kram Sine

 7. Tak for billederne, dine ord og din evne til at dele stort og småt med os læsere herude i blogland. Det er et privilegium at få lov at læse med. Er inspireret af din evne til at fange stemninger og skønhed på billeder, og for at gøre det legitimt at ønske sig ting og begære ting – blot fordi de er smukke. Det var én af hovedårsagerne til, at jeg ønskede mig guldøreringe til fødselsdag og en guldring til jul – og fik begge. Jeg har aldrig haft noget så ekstravagant, men bliver glad helt inderst inde, når jeg ser på min nye ring, som er givet af min mand til mig i kærlighed, og den er bare smuk.
  Derfor må målet for 2015 være at dyrke det smukke – ikke som en materialistisk besættelse, men som en hyldest til det smukke i livet. Det er derfor, jeg vender tilbage til din blog næsten dagligt, fordi du formår at sætte det skønne i livet på dagsordenen (også selvom det i første omgang virker grimt – som f.eks. skoldkopper i stor stil!)

  Bliv ved med det, og bliv ved med at gå med glimmer. Min nytårskjole er klar med glimmer und alles!

  Kærligst Bitten

 8. Kære Julia
  Selv tusind tak for i år, det har været en stor fornøjelse, at læse din blog…
  Jeg knuselsker dine skarpe iagttagelser og din dejlige no-bullshit facon!!!
  Må du og dine kære få et godt og lykkebringende 2015.
  Kærlige hilsner fra
  Vibeke

 9. Kære Julia.
  Som andre før mig, vil jeg også takke dig for at dele – både det gode og mindre gode;0) Dit liv er så anderledes end mit, men jeg føler mig lidt med i dit univers, med dine nærværende beskrivelser. Håber 2015 giver passende udfordringer og en masse smil og glæde. Varme tanker Jannie

 10. Kære Julia ,
  Rigtig godt nytår ,til dig og familie, tak for at få lov at læse med
  Kh , Lis Marker

 11. Og godt nytår til dig også! Det er en fornøjelse at følge med og læse dine umiddelbare tanker om dette og hint. Jeg glæder mig til også at læse med i 2015.

 12. Kære Julia!
  Rigtig godt nytår til dig og din dejlige familie. Tak fordi du deler dit liv med os her i blogland, jeg glæder mig til at følge dig i 2015 også. Kærlig hilsen Rie

 13. Pingback: Tak for i år |
 14. Godt nytår, Julia!
  Det er så skønt at følge din blog. Jeg ønsker dig det bedste for dig og din familie i det nye år!
  Kærligst,
  Kamilla

 15. Kære Julia – så fedt photoboard du lige smider op om det (allerede nu) forgangne år. Alle gode gode billeder og hold fast et år du har haft. Jeg siger også tak for at du er i mit netværk, at jeg får lov at følge dig her, alle de fede og inspirerende billeder af dig i lækre klær’. Gerne mere af det hvis det står til mig, men det har vist nævnt for dig. Glæder mig til meget mere i dette år. Ønsker alle et fantastisk 2015, kh Karin fra Fyn

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *