Om at finde festen

IMG_6355

IMG_6380

Kan du huske de nytår, hvor man løb byen rundt for at finde festen? Hvor man skulle til midddag ét sted, videre til en fest og så videre ud og rundt, som om der var noget man gik glip af? De tider er heldigvis forbi for mit vedkommende, og jeg kan mærke på mine kollegaer, venner og familie, at sådan er det ved at være for de fleste. Når man ser på de store, internationale trends, handler de næste år virkeligt meget om nærhed, om at være hvor man er og ikke mindst: Om at vælge fra for at kunne vælge til. Det virker for mig. Så festens højdepunkt den 31. december var da også at bygge hatte med ungerne. Flotte hatte i pap, fjer og glimmer.

Det er noget med at opdage at festen oftest er der hvor man er sammen med dem man allerhelst vil.

IMG_6363

IMG_6357

7 Comments
Previous Post
Next Post