Om at finde festen

IMG_6355

IMG_6380

Kan du huske de nytår, hvor man løb byen rundt for at finde festen? Hvor man skulle til midddag ét sted, videre til en fest og så videre ud og rundt, som om der var noget man gik glip af? De tider er heldigvis forbi for mit vedkommende, og jeg kan mærke på mine kollegaer, venner og familie, at sådan er det ved at være for de fleste. Når man ser på de store, internationale trends, handler de næste år virkeligt meget om nærhed, om at være hvor man er og ikke mindst: Om at vælge fra for at kunne vælge til. Det virker for mig. Så festens højdepunkt den 31. december var da også at bygge hatte med ungerne. Flotte hatte i pap, fjer og glimmer.

Det er noget med at opdage at festen oftest er der hvor man er sammen med dem man allerhelst vil.

IMG_6363

IMG_6357

7 kommentarer

 1. Den trend glæder jeg mig til at se udfoldet. Jeg ved at jeg lyder gammel 🙂 men jeg tror vi har brug for at lære at vælge fra, med alle de muligher der er foran os i dag. På den måde får vi – måske – lidt mere ro på, der hvor vi så har valgt at være.

 2. Jeg husker det – og længes ikke efter det… Nytår er bare noget helt andet, når man som mig nærmer sig de 40 år 🙂 kh. Birgitte

 3. Tror du ikke allermeste, det er noget, der er sket for os, fordi vi er blevet nogle gamle nisser?

  Hvis jeg ser på folk, jeg kender der er ti år yngre, så jager de stadig festEN. Og alt muligt andet. Sådan tror jeg, at det skal være.

  Godt nytår. Lad os ses lidt mere i det nye.

 4. NYDER dine kloge ord, tusind tak for dem!!! Havde selv præcis så dejlig en fest, og hvor er vi heldige!

 5. Ja vi er @Jannie,

  @Sarah! Det er jeg overbevist om at vi er – og jeg er virkelig glad for at det er den vej det er gået. Og ja – det SKAL vi.

  @Randi – nu har jeg – tak fordi du linkede. Det er virkeligt velskrevet.

  @Bettinna, ja, jeg tror meget på at vælge fra. At vide hvor man siger nej, så man bedre kan sige ja.

  @Birgitte B – ja, vi er satme heldige!

  @Marie – tak, det gjorde vi!
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *