November & Nyt Til Dulleskuffen…

IMG_5981

Det er vinter og jeg oplever, hvordan det hele begynder at kræve ekstra pleje: Familien, de lækre unger, vennerne, lejligheden, livet (ja, jeg mener det: Livet), det hele har brug for ekstra omsorg, kærlighed og næring for at komme nogenlunde helskinnet igennem vintermånederne. Det er ikke mere tilbage fra sommerenergien, og nu er det nu, vi skal passe på os selv og hinanden. Det er tid til det lille ekstra.

Det er det også i dulleskuffen. Jeg har brug for ekstra fugt og bedre redskaber for bare at ligne mig selv nogenlunde, og i den forbindelse er jeg simpelthen så glad for at have opdaget hvor godt værktøj Other Stories laver. Jeg synes deres pensler er så fine, det samme er pincetter og file og alt det andet, der skal bruges til ritualerne. Du kan se udvalget her.

Og så er jeg næsten indædt fan af Weleda. Deres olier især. Jeg har lige opdaget en ny en af slagsen, nemlig denne her, som hedder Evening Primrose (natlys), og som gør noget særligt godt for min hud. Den er giver glød tilbage, og så er det som om olien ikke bare trænger ind, men bliver hængende derinde og bliver ved med at arbejde dagen igennem. Virkelig en lækker sag. Læs mere her.

 

IMG_5982

 

1 Comment
Previous Post
Next Post