4 (sørgelige) grunde til at jeg ikke må købe for 8000 kr guldlamé

Skærmbillede 2014-11-18 kl. 22.09.11

Det er glimmeronsdag, og det her, det er Diane Von Fürstenbergs kollektion. Eller en lille bitte del af den. Da jeg havde mit livs moderelaterede ud af kroppen oplevelse i New York, hvor jeg så den på catwalken, svor jeg med fråde om munden, at den sag, den skulle satme blive min. Ingen flyverdragter, ingen fornuft, ingen elregning skulle kommer i vejen. Alle tre ting kom naturligvis i vejen, plus, verden og for meget sund fornuft.

Men jeg savler stadig.

Og nu sidder jeg her og har ikke på den måde 8000 kroner liggende til guldlamé, men jeg MANGLER den. Og hvorfor jeg gør det, det forstår jeg egentligt ikke. For:

1. Jeg går ikke ud. Ikke tit. Og ikke steder som kan sammenlignes med eksklusive natklubber i verdens hotspots. Eller på Studio 54. Jeg er småbørnsmor – et faktum jeg glemmer når jeg konfronteres med glimmer.

2. Jeg er ikke mulat. Faktisk er jeg det modsatte, og så hvid at jeg nærmest er blå, eller blå med en tone af ildrød. Så lilla. Jeg er lilla. Et faktum jeg glemmer når jeg konfronteres med glimmer.

3. Jeg kan ikke cykle i den i vintermånederne. Ikke blot pga de meget korte ben, men mere noget med at den slags lamé simpelthen bliver så krøllet når man trækker hele Helly Hansen-dragten ud over. Et faktum jeg glemmer når jeg konfronteres med glimmer.

4. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om ét eneste tidspunkt den ville være praktisk på. Eller brugbar. Ud over selvfølgeligt hvis det bliver snevinter og man vil kælke til langt ud på eftermiddagen og familien har brug for en levende refleksbrik der kælker forrest. Dér tror jeg faktisk, den ville være helt perfekt.

Du kan savle over den her.

9 Comments
Previous Post
Next Post