GRATIS BOG TIL DIG: Vi burde alle være feminister (Og hvad Beyoncé har med sagen at gøre)

Skærmbillede 2014-11-20 kl. 08.41.47

I dag er jeg så heldig at have fået lov til at dele denne bog ud til 500 læsere. Det er virkeligt mange bøger, og heldigvis er det en fantastisk lille sag. Den handler om feminisme, om kvindesyn, om menneskesyn og hvad det vil sige at være sig selv. Men mest af alt handler den om en anden kulturkreds, om Afrika, Nigeria hvor forfatterinden kommer fra, og om at turde stå op i mod andres forventninger. Den handler om at miste sin bedste ven, og om at finde et ståsted i livet, tæt på – ikke langt fra – sine egne holdninger, sit selvværd og sit selvbillede.

Og bonusinfo: Beyonce har samplet dele af teksten på sin sang Flawless.

Det er en kraftfuld lille sag, og jeg håber meget at du vil klikke her og downloade dit eksemplar. Du kan læse den på iphone, ereader,  ipad eller hvad der nu passer dig bedst. Når du klikker på linket, kommer du til en underside hos Saxo, hvor der ved pris står at bogen er gratis. Selvom det ligner en almindelig købsside hos Saxo betaler du altså ikke noget. Der er en bog til de første 500 læsere, derefter lukker linket ned. Del endelig.

KLIK HER.

CNA_viburdeallevære_webbanner_640x350

Og inden du spørger: Jeg uddeler denne bog sammen med Gyldendal. Der er som sædvanligt her hos mig ikke et honorar involveret, og jeg synes det er for overdrevet cool at få lov til at dele denne sag med alle jer derude.

19 kommentarer

 1. Tak!
  Chimamanda er for cool. Sjældent har jeg læst så velskrevet, rørende og tankevækkende en bog som hendes Americanah. Jeg glæder mig til at høre, hvad hun har at sige om feminisme. Og er det bare mig eller er der ved at ske noget med feminismen? Er den ved at blive cool (igen)?

 2. Tusind tak for bogen – Chimamanda “En halv gul sol” er en af de mest fantastiske bøger jeg har læst – glæder mig til at læse denne bog fra hendes hånd.

 3. Har lige bestilt bogen og glæder mig usigeligt til at læse den, da jeg selv har boet i et afrikansk land og ved hvor svært det er at skille sig ud dernede – især for kvinderne….
  Vi synes det er grænseoverskridende her i Danmark, når noget stikker næsen frem, men når man har levet iblandt lokalbefolkningen i afrika, så ved man at vi har alle mulighder i hele verden til at gøre hvad vi ønskerher i Vesten og at vi BØR udnytte vores muligehder i stedet for ikke at turde af frygt for hvad andre vil sige osv…..:-)
  Nå, det kan jeg tale længe om, så jeg vil slutte og læse bogen istedet:-)
  God dag og tak for bogen!!

 4. Adichie er intet mindre end fremragende!
  Americanah er en øjenåbner for alle velmenende, Politiken læsende, blåøjede indehavere af et rødbedefarvet pas. Race (og køn/alder/religion/etnicitet/nationalitet/socioøkonomisk status) præger vores liv og vilkår i langt højere grad end vi bryder os om.
  Og alt det lærer man i en rørende kærlighedshistorie… helt uden skingre formaninger. Men føj, hvor gør det ondt når de unge elskende kæmper for deres integritet.

  Jeg glæder mig til at høre hvad hun har at sige om feminisme!

 5. DAMMIT! Jeg kom for sent. Argh. I må fortælle mig om det i så maleriske vendinger, at jeg næsten-næsten får oplevelsen af selv at have læst den 😉

 6. Spændende. Skrev om rødstrømpebevægelsen dengang jeg gik i gymnasiet. Har sidden været stærkt inspireret af denne ideologi siden.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *