GRATIS BOG TIL DIG: Vi burde alle være feminister (Og hvad Beyoncé har med sagen at gøre)

Skærmbillede 2014-11-20 kl. 08.41.47

I dag er jeg så heldig at have fået lov til at dele denne bog ud til 500 læsere. Det er virkeligt mange bøger, og heldigvis er det en fantastisk lille sag. Den handler om feminisme, om kvindesyn, om menneskesyn og hvad det vil sige at være sig selv. Men mest af alt handler den om en anden kulturkreds, om Afrika, Nigeria hvor forfatterinden kommer fra, og om at turde stå op i mod andres forventninger. Den handler om at miste sin bedste ven, og om at finde et ståsted i livet, tæt på – ikke langt fra – sine egne holdninger, sit selvværd og sit selvbillede.

Og bonusinfo: Beyonce har samplet dele af teksten på sin sang Flawless.

Det er en kraftfuld lille sag, og jeg håber meget at du vil klikke her og downloade dit eksemplar. Du kan læse den på iphone, ereader,  ipad eller hvad der nu passer dig bedst. Når du klikker på linket, kommer du til en underside hos Saxo, hvor der ved pris står at bogen er gratis. Selvom det ligner en almindelig købsside hos Saxo betaler du altså ikke noget. Der er en bog til de første 500 læsere, derefter lukker linket ned. Del endelig.

KLIK HER.

CNA_viburdeallevære_webbanner_640x350

Og inden du spørger: Jeg uddeler denne bog sammen med Gyldendal. Der er som sædvanligt her hos mig ikke et honorar involveret, og jeg synes det er for overdrevet cool at få lov til at dele denne sag med alle jer derude.

19 Comments
Previous Post
Next Post