Essentielle Sager, Der Er Svære (Umulige) At Undvære

image

Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med Black Swan Fashion – deres kvaliteter er i top, det samme er pasform og snit. De ting, jeg har fra dem, flytter jeg ind i og kommer aldrig ud af igen. I år har de lavet en særlig lækker uldkvalitet, som simpelthen smyger sig om en, og oven i købet kan vaskes i maskinen. Jeg er vild med det! Ovenfor ses tre af mine favoritter – den vatterede jakke er pæn og figursyet, og man ligner ikke en bryder i den. Kjolen har jeg brugt virkeligt meget (se fx her), og rullekrave er simpelthen et must i den fine uld. Det hele er på udsalg nu, og fås lige her.

 

7 kommentarer

 1. Jeg er også virkelig glad for min blå kjole. Og uldtrøjen m almindelig hals har jeg lige fået sidste uge og kan mærke at den bliver total favorit 🙂

 2. Hmmmm, den blå kjole ser tjekket og lun ud, desværre udsolgt.
  Prøver en sort i stedet. Er høj og slank og derfor i tvivl om størrelsen.

  Håber også den bliver et hit her 🙂

 3. Neeej, den blå kjole er udsolgt! Og den sorte kun tilbage i yderstørrelser 🙁
  Nå, har alligevel aldrig penge til mig selv i december, så det må vente til en anden gang. Kan du ikke presse dem til at lave kjolen igen? Evt. i en smuk mørkegrøn? 🙂

 4. NEJ TANYA! Det går sgu ikke! ØV! Jeg beder dem lige svare selv…
  Kære Jane – jeg er helt sikker!
  Kære Birgitte – ja, jeg glæder mig altid til at krybe i den slags ud.
  Kærligst
  J

 5. Kære Tanya, vi producerer vores kollektion i Limited Edition, så (heldigvis for os) er det meste af kollektionen udsolgt nu hvor sæsonen slutter – MEN vi vil gerne forsøge at fremskaffe en kjole til dig i den størrelse du ønsker, for måske er der lige een af vores konsulenter som har den på stangen endnu:-) Vil du ikke sende en mail til mail@blackswanfashion.com så skal vi nok lige prøve om vi kan gøre dig juleglad igen:-)
  KH Janne/BLACK SWAN

 6. Jeg vil også støtte op om dit indlæg Julia, for jeg er ret så begejstret for de Black Swan Fashion items, jeg har liggende eller hængende hjemme i skabet. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *