Decembers Hverdagsmorgener & En Sophie Kinsella-Vinder

foto-1

I går var en af den slags dage, der begynder tidligt i et tog, men endnu tidligere med ungerne, og hverdagsmorgenen. Hverdagsmorgener i december er noget bedre end dem i november, ene og alene fordi der bor en nisse hos os. Vores nisse bor på bagtrappen, hvor han fint sover mellem ølflasker og en pose affald, har vi fundet ud af. Ungerne stiller mad ud til ham om aftenen, og hvis han kan lide det, ligger der en lille snas til dem hver næste morgen. Forventningerne til den lille snas har været kørt helt op under loftet. Så det betød at Sofus nærmest skreg i skuffelse over dimserne indtil vi fandt ud af at det han mest af alt ønskede sig var en ballon eller en slikkepind. (Men altså: Meget gerne slik fra morgenstunden. Virkeligt gerne slik fra morgenstunden) Elias er cool omkring nissens gaver, og tager ham meget, meget alvorligt. Maden skal ligge fint på nissens tallerken, og man skal banke på inden man går ud på bagtrappen, så man ikke forstyrrer ham. I går havde nissen så lagt chokolade, og Sofus var ekstatisk. Da jeg så senere sad der i toget mod Jylland på vej mod et virkeligt fedt projekt, kom jeg til at overveje at invitere nissen tilbage i februar, når vinteren er tungest og intet spiller, for han kommer altså virkelig med god stemning hver eneste morgen, og mon ikke han ville være glad for en gæsteoptræden? Jeg tror jeg gør det. I hvert fald på de tungeste dage. Hav en god og glædelig onsdag derude!

PS Vinderen af Sophie Kinsellas signerede bog er: Anne Feldskov – send mig en mail på julia@lahme.dk, så koordinerer jeg bogen hjem til dig.

10 Comments
Previous Post
Next Post