Decembers Hverdagsmorgener & En Sophie Kinsella-Vinder

foto-1

I går var en af den slags dage, der begynder tidligt i et tog, men endnu tidligere med ungerne, og hverdagsmorgenen. Hverdagsmorgener i december er noget bedre end dem i november, ene og alene fordi der bor en nisse hos os. Vores nisse bor på bagtrappen, hvor han fint sover mellem ølflasker og en pose affald, har vi fundet ud af. Ungerne stiller mad ud til ham om aftenen, og hvis han kan lide det, ligger der en lille snas til dem hver næste morgen. Forventningerne til den lille snas har været kørt helt op under loftet. Så det betød at Sofus nærmest skreg i skuffelse over dimserne indtil vi fandt ud af at det han mest af alt ønskede sig var en ballon eller en slikkepind. (Men altså: Meget gerne slik fra morgenstunden. Virkeligt gerne slik fra morgenstunden) Elias er cool omkring nissens gaver, og tager ham meget, meget alvorligt. Maden skal ligge fint på nissens tallerken, og man skal banke på inden man går ud på bagtrappen, så man ikke forstyrrer ham. I går havde nissen så lagt chokolade, og Sofus var ekstatisk. Da jeg så senere sad der i toget mod Jylland på vej mod et virkeligt fedt projekt, kom jeg til at overveje at invitere nissen tilbage i februar, når vinteren er tungest og intet spiller, for han kommer altså virkelig med god stemning hver eneste morgen, og mon ikke han ville være glad for en gæsteoptræden? Jeg tror jeg gør det. I hvert fald på de tungeste dage. Hav en god og glædelig onsdag derude!

PS Vinderen af Sophie Kinsellas signerede bog er: Anne Feldskov – send mig en mail på julia@lahme.dk, så koordinerer jeg bogen hjem til dig.

10 kommentarer

  1. Vingummier og chokolade fra morgenstunden er en fantastisk ide, hepper på Sofus. Og stemmer for nisse i februar, og sporadisk hele året rundt der er bare dage hvor det er nødvendigt.

  2. Det er en skøn idé med nissebesoeg i februar.
    Sofus og Elias bliver helt sikkert glade og overraskede, og I faar alle en god start paa dagen.

  3. Slik, chokolade m.m. fra morgenstunden rocks…. Elsker december synes bare den flyver afsted. Lige om lidt (d. 19 dec.) smutter vi over til farmor og farfar samt resten familien for at holdejul/ferie og sådan:) Glæder os og ungerne har fået fri fra skole den fredag og det i sig selv er meget stort synes de:) Hepper på nissens gæsteoptræden i februar:)

  4. Og sjovt nok følger nissen med os til England når vi tager derover her d 19. Det er ungerne altid lidt bekymret over, om nu også sker de år vi holder jul i England. indtil vider er han fuldt med;)

  5. Åh, ja vores lille nissedreng Julius som bor på loftet i december sørger også for at 3 børn vælter ud af sengen om morgenen med forventningen lysende ud af øjnene:-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *