Gaveregn: Vind Et Signeret Eksemplar Af Sophie Kinsellas Nyeste

IMG_7440

Dette billede er taget af Rikke som arbejder på forlaget Lindhardt & Ringhof. I stakken af Kinsellabøger, har Rikke fundet et signeret eksemplar, som jeg har fået lov til at forære væk her på bloggen.

Romanen er den seneste i rækken af Shopaholic-bøgerne, som om nogen kendetegnede et årti, og en genre indenfor chicklit og romantiske bøger. Jeg var så heldig at få lov til at interviewe Kinsella på årets Bogforum, og hun er en ganske særlig dame. Hovedpersonen Becky har visse træk, fortalte Kinsella, som minder om hende selv, og Becky står ofte i situationer, som Kinsella selv har oplevet. Åbningsscenen i bogen, hvor Becky sidder fast i noget tøj i et prøverum, endte faktisk med at ske for Kinsella selv. Nå, men det er uforpligtende underholdning, tøsefis og ballade en masse, og det hele er pakket fint ind.

I øvrigt, så vil jeg anbefale dig at tjekke dette site ud: Lovebooks, som er et initiativ, der handler om kærlighedsromaner, chick-lit og dig og mig som læsere af disse titler. Klik her og læs mere.

Smid en kommentar her inden lørdag klokken 15, og du deltager i lodtrækningen om et signeret eksemplar.

129 kommentarer

 1. Jaaaaa, jeg knuselsker Kinsellas bøger så det ville være en fantastisk julegave til mig selv!

 2. Elsker de bøger!!!! Hvis jeg vinder, bliver det IKKE en julegave til min søster, det bliver min julegave til mig selv.

 3. Uh uh, mig MIIIIIIG!

  Becky har været en tro følgesvend i maaaange år, og jeg har ventet på denne i spænding!

 4. Det vil være hyggeligt med lidt letfordøjeligt, underholdende litteratur til den kommende juleferie, jeg er med 😉

 5. All time favourite chick-lit serie! Vil meget gerne vinde sidste kapitel – især fordi den er signeret! 🙂 Krydser fingre!

 6. Den ville da falde på det tørreste sted. Har siden første barn kun magtet at læse Chick lit. Alt andet og jeg vræler højlydt.

 7. savner mine 9 år i udlandet, hvor jeg var vildt god til at købe bøger, tunge såvel som lette… herhjemme bliver det mest til at låne på biblioteket – så den sidste nye Kinsella ville være velkommen her på bogreolen. Har læst alle de andre.

 8. Røg jublende op af sofaen, da jeg så billede og overskrift! Og det er virkelig store sager, at få mig til at forlade min varme plet, efter en laaang arbejdsdag. Sidder mig pænt tilbage og krydser hænder, arme

 9. sad netop og manglede inspiration til en mere humoristisk bog efter en lidt for trist netop afsluttet bog. Vil så gerne vinde

 10. det er lige noget for mig ! Jeg har samtlige Becky bøger stående. Nogle i norsk version fra da jeg boede der, og de fleste i dansk. Jeg vil elske at få et signeret eksemplar til samlingen.

  KH Maria

 11. Åh, ønsker ønsker ønsker. Lige en bog til mit natbord. Elsker bare alt hvad S.K. skriver. Det er så morsom læsning. Skøn ide.

 12. Jaaa, det kunne være så skønt. Det er lige det, min barselsprægede hjerne trænger til!

 13. Næh hvor fint. Bogen står på min venindes ønskeseddel denne jul. Hvor kunne det bare være fedt at forære hende et signeret eksemplar, og så er der også råd til at forære hende en cafetur oveni.

 14. ej hun er bare yndlings chick lit forfatteren jo! Ville knuselske at kunne tilføje en bog mere med signatur i, til min ene anden bog med en hilsen i. Beskeden lille samling må der jo så være… Men alt har jo en start ik?! 😀

 15. Perfekt før-julegave til mig, så ferien kan bruges under et tæppe med max chick-lit nydelse…

 16. Ville elske at læse den! Passer perfekt til en kold vinterdag, hvor dagen blot skal tilbringes under et lunt tæppe med en kop varm kakao ved min side (:

 17. Så ville ja da endelig kunne sætte mig og læse noget andet end faglitteratur.. Så kom glad med den skønne bog :-))

 18. Den har jeg ikke læst endnu, så den vil jeg MEGET gerne vinde. Fortsat god december 🙂

 19. Jeg ejer vist alle andre bøger af SK så denne her skal da også have plads i min reol!

 20. Godmorgen ! Ville elske at bruge lidt alene tid med en fantastisk bog imens familien ligger under deres varme dyner… :0)

 21. MIG MIG MIG.. Om ikke andet fordi jeg ingen planer har nytårsaften og derfor da godt kunne hygge mig med en chick lit…

 22. Jeg ejer og har læst alle de andre, så jeg ønsker mig naturligvis også denne. Krydser fingre 😉

 23. Vi nyde at kunne læse den i min juleferie med te og konfekt indenfor rækkevidde.

 24. Sikke en fed konkurrence! Jeg elsker Becky og hendes eventyr, så jeg ville elske at vinde denne bog! 🙂
  Kh. Bjørk

 25. Kan ALTID bruge lidt nyt læsestof, især pt hvor jeg går på barsel og bare VENTER og VENTER på lillepigens ankomst 😀

 26. Som altid når jeg deltager i de her ting, overvejer jeg længe, hvad jeg skal skrive for at blive udvalgt. Da jeg hverken er en fantastisk skribent eller i stand til at skrive noget morsomt eller indsigtsfuldt, så håber jeg bare, at du lader ‘random’ klare det 🙂
  Bogen vil være til mig selv – og ingen andre!

 27. Gaven til mig selv og en velfortjent pause i juleferien med resterne af konfekten, mens ungerne leger uden for 🙂

 28. Sikke en fin konkurrence! Jeg har heller ikke fået fingre i den endnu og man kan jo altid håbe (selvom der allerede nu er mange deltagere 🙂 )
  Glædelig december i øvrigt.

 29. har læst alle shopaholicbøgerne. var ikke så vild med den seneste, men ville alligevel blive glad for den nye, så ja tak herfra.

 30. Elsker alle de andre shopaholic bøger, så ville være fantastisk at vinde denne :o)

 31. Den vil jeg SÅ gerne vinde, elsker hende. Julehilsen fra en bibliotekar med chicklit hang

 32. Jeg er lige gået i gang med serien, så det vil da være toppen af kransekagen at vinde denne:)

 33. Jeg er netop i gang med ‘Mini Shopaholic’, så det ville være helt perfekt at følge op med den her! :o)

 34. Ihh, det ville være helt fantastisk med en ny bog hen over juleferien 🙂
  Håber jeg vinder 🙂 Glædelig december!

 35. Jeg kan dårligt bede universet sende mig mere via Julia Lahme – men tænk hvis nu, det synes, jeg lige skulle have en bog med også, så er jeg da nødt til at se ad 🙂

 36. Sophie Kinsellas bøger er altid et sikkert hit herhjemme. Tror vist snart at serien skal genlæses igen 🙂

 37. Uh, står lige nu i kø på biblioteket, så det ville da være fantastisk, hvis den kom med mig hjem 😉

 38. Hvor ville jeg gerne vinde bogen, har læst de andre med stor fornøjelse og høje latterudbrud, det ville være en dejlig december overraskelse at vinde 🙂

 39. Hendes bøger har længe stået på listen over bøger, jeg skal have læst, men…. Måske er dette chancen til at få gjort noget ved planerne.

 40. Uh… Lige en bog for mig som sjældent har tid til at læse. Er dog sikker på at jeg vil få læst bogen i min juleferie eller vinterferie

 41. Årh ja…. Ønsker mig den sååååh meget – har alle hendes andre bøger, men ikke denne…..endnu… Krydser alt hvad der krydses kan, og håber jeg får lov at være heldig…

 42. Er sgu så stressetat jeg knap ved hvilken ugedag vi har og om konkurrencen stadig er aktiv…?! *trængertilafslapningchicklitogro*

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *