Lange Kåber, Kup & Søndagsarbejde

IMG_6165

Jeg håber du har en dejlig advent, og at du kan være indenfor med tæpper og lys, eller hvad der nu gør dig glad. Jeg er på arbejde i dag. Jeg skal skrive, og jeg elsker (også) at være her, når det hele er stille. Weekenden har været fantastisk, og jeg føler mig genopladt på den der helt rolige måde. Men fordi jeg har verdens bedste kollegaer, er jeg ikke alene på arbejde, så jeg fik hjælp til at få taget et par billeder uden makeup og i det tætteste jeg kommer på joggingtøj, fordi jeg så gerne vil vise jer min frakke. Den er næsten en kåbe, og jeg føler mig simpelthen så fin i den – på en lidt dramatisk måde. Den er i uldmix og fra Notice, og hvis den ikke allerede er udsolgt, er jeg bange for at det sker lige om lidt. For den er nemlig også på udsalg! Du kan finde den her.

IMG_6168

IMG_6186

Støvlerne er årets støvler fra Rugged Gear, og dem kan jeg ikke anbefale nok. Både fordi de er pæne, varme og bløde. Strømperne er fra genopdagede MP, i uld og bomuld med et fint lille mønster. Perlen er fra Stine A.

IMG_6183

3 Comments
Previous Post
Next Post