Hvad Er Det Nu Lige Julen Handler Om?

foto

Julen er ikke lige fed for alle. Det er den bare ikke. Der er store grupper af danskere, der ikke har mulighed for at holde den glansbilledjul, vi er opdraget til er den rigtige. Den er heller ikke nødvendigvis topfed for dem, der er nødt til at deltage i en anden jul, end den de har lyst til, og her indgår svigerfamilien som et af de største kulturmøder vi uanset hvor højt vi elsker dem, måske nogensinde kommer til at befinde os i. For alle har facitlisten til en perfekt juleaften, og når man mødes med to forskellige kan det godt gå hen og blive en smule stramt. Og hvorfor bliver det egentligt det? Stramt? Snærende? Og med facitlister? Det har jeg skrevet en klumme om, og den ligger lige her. Og jeg håber at du har lyst til at læse den.

10 Comments
Previous Post
Next Post