Tømmermænd, Coatigan & Bløde Støvler + Fem Vindere

 

IMG_6021

Jeg har været på arbejde, på en søndag, med så benhårde tømmermænd, at jeg ikke kunne overskue at vise mit ansigt her på bloggen. Mest fordi jeg ingen øjne har – de er forsvundet i folder, som kun rom kan bygge dem. Jeg har været svimmel en stor del af dagen, men nu begynder det heldigvis at lette. Jeg ville ellers så gerne have vist min smukke, smukke coatigan (har jeg lært  af Vogue at det hedder), fra VILA. Men det bliver en anden dag, og i mellemtiden kan den tjekkes ud her.

I går holdt hende her nemlig 30års fødselsdagsfest, og jeg faldt i med søde mennesker, hygge, fest og dans, og det var SÅ tiltrængt. Det mindede mig om, at man SKAL mere ud! Mere liv, mere fest, mere fis, mere kys, kærlighed, kram og… rom… Der skal være mere af det hele, og jeg forstår ikke at jeg så tit lader det forsvinde i hverdag.

I dag tog jeg mig sammen og gik på arbejde, og det var faktisk ganske skønt, for efterhånden er jeg blevet så gammel at jeg alligevel vågner som jeg plejer uanset hvornår jeg går i seng. Jeg var heller ikke på arbejde alene, men sammen med Johan mens ungerne blev luftet af bedste Karen. Alt er godt. Men inden jeg hopper videre til vinderne af det ultimative festlook, så se lige mine støvler! De er fra Rugged Gear, som ungerne og jeg selv elsker, og de er en erstatning for mine støvler der fra sidste år. Jeg elsker dem. De er forede og lækre og bløde og pæne. Og som du kan se nederst i indlægget kan man flyve i dem, selvom man har tømmermænd.

Men… Vindernes af festlooket fra L’Oréal Paris er:

Maj Larsen

Ulla

Rikke R.S

Louise / Søde Citroner

Vicki Andersen

Tillykke til jer alle – send mig jeres postadresse (julia@lahme.dk), så sørger jeg for præmierne når jer. Tillykke og hurra for flere fester!

IMG_6023

IMG_6002

 

4 Comments
Previous Post
Next Post