En Vinder – Og Fod På Det Meste

IMG_5382

Jeg nåede ikke at fotografere støvlerne her, inden Elias kastede sig over dem. I mit forsøg på at vi for en gangs skyld ikke er de sidste til at købe vintertøj, har Elias nemlig allerede fået sine vinterstøvler. Ligesom sidste år er de fra Rugged Gear, og knægten blev simpelthen så glad for dem, at han tog dem på med det samme, og løb afsted i dem. Det, der for Elias gør forskellen er den hvide sål, og at de er i læder. Han føler sig meget stor og voksen med dem, og synes virkeligt de er cool. Dem vi havde sidste år holdt hele vinteren, og selv burrebåndene virkede sidst på sæsonnen, så de er lidt af et kup. Du kan se dem her.

Og forresten – vinderen af verdens lækreste vingummier er Kian. Tillykke og send mig en mail med din postadresse på julia@lahme.dk

IMG_5383

3 kommentarer

  1. Jeg har købt nøjagtig de samme støvler til min søn! Har ikke prøvet mærket før, så dejligt at høre, at de kan anbefales 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *