Gaveregn: Et Komplet Makeuplook

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 12.53.30

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 12.54.07

Glædelig fredag, derude. Det er november, med rå vinde, våde gader og tidlige aftener. November har ikke mange lyspunkter, men heldigvis nærmer julemåneden sig med lys og kage og fest og masser af glimmer: Som min kollega sagde i går, da vi talte om efterårets trøstesløshed: “Jeg er virkelig god til jul”.

Og dét er hun. Jeg er tilgengæld virkelig god til glimmer, så da jeg i sidste uge var til tidlig julefest sammen med L’Oréal Paris & Maybelline New York, fik jeg i dén grad styret glimmertrangen. Vi fik nemlig mulighed for en professionel makeup, hvor vi kunne vælge mellem to look, som jeg nu har mulighed for at forære væk. Faktisk må jeg forære mit favoritlook væk hele fem gange, så læs med videre og se, hvordan.

Jeg valgte LÓréal Paris’ festlook, og fik lagt den smukkeste makeup af Anne Staunsager, som er chefmakeupartist for brandet i Danmark. Her er resultatet:

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 12.53.04

Produkterne Anne brugte er Loréal Paris´festlook, som jeg har forsøgt at tage billeder af her. Og det er hele dette look du kan vinde:

IMG_5973

IMG_5977

Især den topcoat med glimmer til at lægge ovenpå mascara er sådan et hit. Desuden ville jeg aldrig selv have valgt en dyb næsten bordeaux øjenskygge, men den er simpelthen så smuk! Looket er limted edition og kan derfor kun fås i en begrænset periode. Du deltager ved at lægge en kommentar her og ved at gøre det inden søndag aften.

234 Comments
Previous Post
Next Post