Endnu En Uge

foto-2

Den sidste uge har varet ti dage – sådan cirka. Den har handlet om det indre og det ydre, om Bogforum og Makeup, om Ludo og om at skrive tekster. Det har været endnu en god uge, og der er igen sket en masse. Jeg har arbejdet sene aftener, men med gode ting, og jeg er stået tidligt op og har fået løbet de ture, der lod sig gøre i forhold til programmet. Det betyder at stå op en halv time før ungerne vågner, hvilket ikke lykkes, når Sofus vågner klokken fire og vil spille ludo.

foto-1

I den forgangne uge har jeg drukket sådan en kop kaffe her. En skandaløs en af slagsen. På virkeligt pæne The Union Kitchen, som brillierer indenfor kødboller og burgere, hvis du skulle få den slags crawings og er i København.

foto

Sammen med L’Oréal Paris & Maybelline har vi afholdt den fineste event, som jeg fortæller mere om senere i dag.

IMG_5902

Så har jeg fået en ambassadørpost, som jeg er mere stolt af end jeg lige kan sige. Og ikke mindst: Nydt at min mands anden single til hans kommende album endelig er ude. Videoen bliver skudt her i denne weekend, og jeg er ret spændt (underdrivelse) på at se den!

foto

 

1 Comment
Previous Post
Next Post