Endnu En Uge

foto-2

Den sidste uge har varet ti dage – sådan cirka. Den har handlet om det indre og det ydre, om Bogforum og Makeup, om Ludo og om at skrive tekster. Det har været endnu en god uge, og der er igen sket en masse. Jeg har arbejdet sene aftener, men med gode ting, og jeg er stået tidligt op og har fået løbet de ture, der lod sig gøre i forhold til programmet. Det betyder at stå op en halv time før ungerne vågner, hvilket ikke lykkes, når Sofus vågner klokken fire og vil spille ludo.

foto-1

I den forgangne uge har jeg drukket sådan en kop kaffe her. En skandaløs en af slagsen. På virkeligt pæne The Union Kitchen, som brillierer indenfor kødboller og burgere, hvis du skulle få den slags crawings og er i København.

foto

Sammen med L’Oréal Paris & Maybelline har vi afholdt den fineste event, som jeg fortæller mere om senere i dag.

IMG_5902

Så har jeg fået en ambassadørpost, som jeg er mere stolt af end jeg lige kan sige. Og ikke mindst: Nydt at min mands anden single til hans kommende album endelig er ude. Videoen bliver skudt her i denne weekend, og jeg er ret spændt (underdrivelse) på at se den!

foto

 

1 kommentar

  1. Wauv for en uge. Lyder hektisk og spændende. Min uge er mindre interessant, er hjemme på anden dagen med en virus, der har sat sig på min stemme – ligesom lidt svært at undervise en 1.g. klasse med 30 drenge uden at kunne tale, og selvom det er dybt frustrerende at være syg, så har jeg for første gang i flere uger slappet af. Gjort ting for mig selv. Det var måske godt nok, at min krop fortalte mig, at jeg lige skulle stoppe op.

    Gad nu godt have sådan en rock’n’roll kop kaffe som den der, og jeg glæder mig til, at jeg forhåbentligt er fit for fight igen i morgen – klar til at tackle elever, kolleger og alt det der. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *