Efterår, Sofasødme & Kaffe Til

IMG_5545

Det er efterår. Endelig, fristes man til at sige, for er det bare mig, eller er efteråret ikke nærmest sådan lidt uhyggeligt varmt? Plejer man ikke at have brug for en flyverdragt, når man når til sidst i oktober?

Den sidste uge har været vild, og weekenden tegner til at blive fyldt med snak og oplevelser. Jeg er nemlig på tur med min veninde og partner in crime – vi skal helst få et par virkeligt gode ideer, og så også nå at snakke om alle de dårlige, vi har fået gennem tiden.

Men tilbage til kulden som måske er på vej, for i hvert fald er det blevet vintertid, mørket er indtruffet, og sofaen kalder på nye bøger. Der er masser af fantastiske skønlitterære på vej, men også virkeligt mange gode og smukke inspirationsbøger. Her i min stak ligger Majas og Annes Chokoladebibel og venter – dog på en genlæsning, for jeg er på ingen måde færdig med den.

Længere oppe i bunken ligger de to havebøger, jeg er i gang med, og som jeg allerede har skrevet om her. Så smukke og inspirerende og virkeligt et must for os sofagartnere, der mangler at vide hvilken hånd, de grønne fingre sidder på.

En af efterårets nye er den her:

IMG_5551

Og måske har Heiberg en sød tand, men jeg har et helt gebis, og i år VIL jeg lære at trylle med de søde sager.  Heiberg kan noget, men jeg har faktisk aldrig prøvet at lave noget efter en af hans opskrifter. Jeg melder ind her når det er lykkes. Men se bare de her marengs!

IMG_5553

og en mousse, der både er hurtig og med chokolade…

IMG_5552

Så har Ann-Christine, livsstilsblogger, mor til to og opskriftskyndig lavet den yndigste sag, som kun kan give mig mundvand og sved på panden. Og hvor er det for øvrigt vidunderligt at blogland igen og igen springer ud i boghandleren. Jeg er vild med det. Hendes bog er så fin, og jeg elsker titlen (du kan se mere om den her):

IMG_5554

Og naturligvis slog jeg op på den med kaffen, da jeg åbnede den…

IMG_5556

Hvis du falder over lækre bøger, inspirerende og indbydende af slagsen, så tip mig endelig. Glædelig fredag og god weekend.

2 kommentarer

  1. Tak for bogtips. Her kommer et enkelt retur. Læs ‘roman i fire årstider’ af Betina Birkjær. Forlaget skriver noget i stil med ‘sprød poesi kniplet i spindelvæv’ og det er ret præcist. Den minder ikke om noget andet du nogensinde har læst og er som et nedkog, hvor kun de allermest nødvendige ord står tilbage.

  2. Kære Julia.
    Åh, hvor ser det fint ud med orkideen i Kahler vasen!
    Den ide må jeg låne ;0)
    God weekend, knus Jannie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *