Halloween-kostumer – Så Trendy Er Dit Barn

Halloween

I USA har man undersøgt hvilke kostumer, der sælger bedst til Halloween. Og hvordan trenden er. Det kan du se ovenfor. Elias skal være et eller andet jeg ikke helt har fattet, men som kostede 130 kr i BR og kombinerede en ninja og og zombie. Og zombierne hitter, kan jeg se – måske på grund af serien Walking Dead. Det her ser ud til at være lidt ligesom at vælge navn til sit barn: Man tror man finder noget særligt, men pludselig hedder alle det samme. Glædelig rædselshøjtid derude – jeg skal deltage med 40 pølsehorn og to unger i aften.

Ps – se mere af undersøgelsen her.

7 kommentarer

  1. Uhhhhh, godt det er et overståetkapitel hos mig. Husker de to udklædningshøjtider som lettere stressede perioder hvert år:-)
    Men rigtig god fornøjelse:-)

  2. Mine børn skal ikke være noget. Vi holder vist ikke halloween. Det er i hvert fald ikke noget, jeg har planlagt. Så “rundstyk” herfra unger! Håber ikke, at de får traumer over, at vi springer udklædnings-hejset over. 😉

  3. Halloween er heldigvis heller ikke nået til Lolland – forstår ikke hvorfor vi skal overtage alle traditioner fra USA. Vi har vores fastelavn og så har vi vores roelygter her på Lolland :-))))))

  4. Vores skal være skelletter, fordi de har skeletnattøj, og så synes jeg at det måtte være fint nok 😉 Så bliver de malet i ansigtet og får en sort hue på. Slut prut. De er helt OK med det. Til gengæld har jeg lovet dem at, bage “afrevne røde tunger til dem i morgen” ( http://hvorsvaerterdetlige.dk/naar-broedene-raekker-tunge-en-mild-udgave-af-smaa-bananbroed/ ). Andre kan lige nå at være med på den nye “opfindelse” he he.

  5. Mine børn skal heller ikke være noget… Og dog, min dreng som går i børnehave, kom i fredags hjem og havde lavet sådan en “indianer sag med et fjer i” og han havde haft hugtænder og blod løbende ned af halsen.. Jeg forstod intet, heldigvis var min mand lige så blank. For hvad i alverden har hugtænder og løbende blod med sådan en indianer sag på hovedet til fælles med Halloween.

    Måske vi bør sætte os lidt mere ind i Halloween, hørte på TV2 fri at Halloween faktisk er ved at overhale fastelavn.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *