Om At Sidde I Solen I Berlin – Alternativt: Rapport Fra Klimakrisen

IMG_5842

IMG_5868

Jeg elsker Berlin. Jeg har været her på ferie, på arbejde, og på smutture. Byen kan noget særligt, og er altid i forandring. Den er fleksibel og bøjelig på en anden måde end andre byer, jeg kender. Man tror man ved hvor man er, og pludselig bliver man grundforvirret fordi det hjørne, der sidste gang så ud på en bestemt måde er totalt forandret.

Jeg er i Berlin nu, sammen med min vidunderlige veninde, og partner i mange af de store ideer og samtaler, og vi har talt Berlin tynd i dag og i går. Det er så skønt, og især fordi vi sidder i hver sin børnefamilie og nærmest aldrig har muligheden for at tale færdig. Nu er vi her, vi har planlagt gode ting, som vi tager med hjem. Og så har vi haft tid til at sidde i solen og drikke kaffe. Her er nærmest uhyggeligt varmt – jeg mener: Det er første november! Vi har siddet i 17 graders varme og drukket kaffe og smoothies – uden jakker! Med solbriller! På den ene side er det jo vidunderligt, på den anden side, føles det helt forkert.

I dag besøgte vi den fineste café: Till The Cows Come Home – den ligger i en container, med bore og bænke udenfor. Kaffen var fantastisk, rund, god og mild, og smoothien frisk og sød.

IMG_5843

IMG_5866

IMG_5881

IMG_5839

9 Comments
Previous Post
Next Post