Interview: Hvad Er DenimTrenden i Fremtiden & Mysteriet Om De Store Numser

Pulz_Winter14_79766

Pulz_Winter14_80191

Det føles ikke helt sådan, men det begynder at blive efterår. Efteråret er min yndlingssæson, når de kommer til mode. Det er her, der sker mest, her man kan gøre de kup, og købe det tøj, man kommer til at bo i, i årene der kommer.

Da jeg lavede Det Hemmelige Projekt 2 for nyligt, havde jeg en del PULZ jeans på. Virkeligt en fantastisk pasform, gode linninger, og så mange forskellige snit, at det ikke var svært at finde et par, der sad som de skulle. Så, som jeg plejer, blev jeg nysgerrig, og derfor mailede jeg designteamet hos PULZ en lang række spørgsmål. I nedenstående svarer de for eksempel på, hvad trenden er for denim, og så løser de mysteriet om denim til store numser. Det er designteamet her, der svarer på mine spørgsmål; fra venstre til højre er de:

Anja Drest Nielsen, Lena Christensen og Gitte Vinther Fritsdal

foto 3

Jeres mission er at skabe det perfekte par jeans. Hvad er det perfekte par jeans?

For os er det perfekte par jeans PASFORM , et par velsiddende jeans som giver god numse, vasken og looket er også af stor betydning, når man vælger sine jeans. Prisen er ligegyldigt bare de sidder godt.

Hvad driver jer som designere?

Lena: Det at der ingen begrænsninger er, og at man kan lege med materialet og farverne og dermed få succes med sit design. Ingen rutiner , og så gode leverandører til at opretholde et højt niveau på produktionsdelen, at varerne er attraktive og efterspurgte i butikkerne.

Denim er et vanvittigt lækkert materiale – men hvorfor mener I det har så megen appel?

Gitte: Jeg tænker James Dean…denim er en klassiker og universel. Det komplementerer det feminine look. Der er mange vaske (altså farver og nuancer) muligheder på denim og udtrykket og looket kan variere meget i forhold til slidtage, vintage look, autentisk blue jeans til destroy. “Denim makes your day real!”

Hvad skal man vide, når man køber et par jeans?

Designteamet: Se på komforten i dine jeans og på hvvordan man behandler sine jeans. Specialisterne siger, man ikke skal vaske sine jeans det første halve år , men de skal lufttørres eller i fryseren, netop for at holde shape og den autentiske vask og det udtryk som jeans har fra start.

Nogle kvinder mener ikke de kan gå i jeans, fordi (de mener) deres numser er for store – hvilket par jeans er en stor numse lækker / lækrest i?

Designteamet: Der er så skøn komfort og elasticitet i denim metervarer i dag, så alle kan føle sig rigtig godt tilpas. Ellers er det baglomme placeringen, som er utroligt vigtigt for stor numse. Endnu et tip er at et par mørke indigoblå jeans klæder en større numse bedst!

Hvor længe bliver vi i vore slimfit jeans?

Anja: uha den var svær ….jeg vil mene det kommer vi til at gøre rigtig længe. Det klæder en kvindekrop at gå i slimfit og man får et smallere look og trenden  på overdelene er også med til at styre hvor stor slimfit trenden på jeansne er. Det er meget Nordeuropæisk … Også fordi der er så meget komfort/stretch i metervarerne som tilbydes nu, bliver det svært at komme væk fra. Som nævnt før så er modeviften bred i dag og alle modeller er mere eller mindre tilladt.

Hvad skal vi glæde os til at se fra Pulz?

Designteamet: Foråret 2015, tror vi meget på tendenser i form af striber, kaki/hunter – army looket på jakker, alt fra 2-tonede blonder til blomsterprintede toppe samt destroyed jeans og de sorte 90’er denim shorts kommer stærk efter blå boyfriend jeans. Der er næsten ingen begrænsninger på farverne fra pasteller til klare farver. Blåt bliver stort i alle afskygninger og vi elsker at lege med farven i vores materiale mix. Vi har et bredt udvalg på SP 15 og holder os altid i bevægelse og tænker nyt.

5 kommentarer

 1. Jeg tror de fleste kvinner alltid er på jakt etter det perfekte paret med Jeans. Og så er de jo aller best når de nesten er slitt.
  Jeg har et par nå, hvor det er store huller i, bak kneet, og jeg gruer meg til den dagen de må kastes.
  Så må jeg kanskje på jakt igjen…….

 2. ‘Destroyed jeans’ – sagde hun!!
  Jeg elsker jeans, som ser ud til at de har været igennem en krig og så styler jeg dem gerne med både skind og pels og stiletter.
  Det giver et vildt, eksklusivt look efter min mening:-)
  Tak for et godt interview som vi måtte kigge med på….

 3. “Baglommernes placering er vigtig” – jo tak, men HVORDAN skal baglommerne så være placeret på en større bagdel? Der var jo intet svar…

 4. Kære Lise – du har RET! – jeg følger op på numserne asap.

  Kære Tina – TAK fordi du læste med – og jeg elsker også når jeansne er brugt, og ser sådan ud…

  Kære Sylvia! JA, det er bare sådan det er…

  Og kære alle – tak fordi I tager så fint imod interviesne her på bloggen.
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *