Om Solbær & SæsonChok

IMG_5511

For en uges tid siden sneg jeg mig ud i Kolonihaven i fire timer. Uden børn, men med Johan. Det gjorde at vi faktisk kunne få gravet og fikset og forberedt uden samtidig at finde snegle og regnorme og uden at skulle smøre en strøm af håndmadder. Det var dér det gik op for mig, hvor stille det rent faktisk er i vores kolonihave, men også at det at tage i Amagaer Planteland ikke behøver at være en nervepirrende oplevelse, men faktisk kan være hyggelig shopping.

Vi købte tre solbærbuske, som vi har plantet som del af det buskads, der afgrænser vores have mod en lille sti. Og så gik jeg helt Martha Stuart på den, og plantede gamle trækasser til med blomsterløg, som jeg kan flytte ud, når det bliver forår, og sæson for krokos, liljer, iris og hyacinter. Bedste Karen havde købt en ordentlig omgang tulipanløg til mig, som jeg også fik i jorden, og jeg glæder mig simpelthen sådan til at se, hvad der kommer op. Det er også Bedste Karen – med de grønne fingre – der har lært mig, at man skal plante om efteråret, hvis det skal have de bedste chancer for for at blive til noget. Som sagt: Jeg er spændt, og er stadig ikke helt kommet mig over hverken havemagien, eller chokket over at sæsonen allerede er slut om lidt.

IMG_5512

7 Comments
Previous Post
Next Post