Ugen Der Gik

IMG_5692

Den sidste uge har handlet meget om at være på farten. Den har også indeholdt sygdom, men det har jeg undladt at dokumentere, men det er jo efterår, og hos mig er det efterår-i-børnefamilien, hvilket altid har helt særlige konsekvenser og udfodringer. Kaffe, panodiler og netflix er alle tre nødvendige for at jeg kommer igennem, og så de gode oplevelser, som hverdagen byder på. Jeg er vild med min hverdag – med familie, mine kollegaer, mine venner. Jeg er også vild med afbrækkene, som de 3,5 dag Elias og jeg var væk sammen, og nød sensommer på Mallorca i den forgangne uge. Og det er svært at tro på at billedet ovenfor var en regulær udsigt i sidste uge, når jeg ser ud af vinduet nu.

IMG_5661

Elias og Alfred havde tid til at fordybe sig i Pokemonkortene mens vi var væk. Det og så tusind andre ting.

foto-3

Jeg havde tid til at spise sådan en morgenmad her. Og tro mig, den stod ikke alene. Den var ledsaget af fantastisk kaffe, æg, bacon og hvad hjertet i øvrigt kunne begære. Læs mere her.

foto-2

Dagen inden vi fløj til Mallorca, fløj jeg til Aalborg for at holde et møde med en af vores dygtige og inspirerende samarbejdspartnere. Jeg elsker at komme ud, og at opleve, hvor meget man kan lære af hinanden. Vi holdt møde på Caféen Ulla T i Aalborg – den var alt for vild! Jeg nåede desværre ikke at tage billeder af den denne gang, men næste gang, skal du se neonkitch for alle pengene!

IMG_5199

Og så mine tre rejsekammerater. Mit kamera i den lille punk, min notesbog og mit nye fund. En powerbank! Så kan man oplade sin iphone på farten og er ikke konstant afhængig af strømstik og halløj. Den er nem at bruge og jeg er helt vild med den. Den er her fra. Og fås i andre farver, hvis du ikke går helt med på pink.

4 Comments
Previous Post
Next Post