Mallorca-tip: Son Boronat

IMG_5665

IMG_5655

IMG_5651

Der findes hemmelige steder rundt om i verden, som bare er så meget sig selv, at de bliver til de små perler man drømmer om at komme tilbage til. Sådan har jeg det med Son Boronat på Mallorca. Min søster fandt stedet fore tre-fire år siden, og vi var der et par dage sammen for tre år siden. Det er på den ene side SÅ fantastisk at man bliver nervøs for om for mange kommer til at kende det (så der pludselig aldrig mere er ledige værelser…), og på den anden side så lækkert, at man føler alle BØR kende det. Stedet har seks dobbeltværelser, som er lækkert indrettede og man får en fantastisk morgenmad der.

Det er ejet af to danskere, som bor dernede hele året, og hotellet er også åbent året rundt. Bygningerne udgøres af tre længer og et tårn, som var del af øens vagtværn mod sørøvere i 1200tallet. Og i øvrigt det rigtige sted at kigge på stjerner en sensommeraften. Det ligger tyve minutters kørsel fra Palma lufthavn og ellers midt ude på landet. Der dufter af urter, palmer og citrustræer, og hele vejen rundt om huset gror der oliventræer. I husets gamle vandreservoir er der nu en lækker lille pool, som ligger i fuld sol og på en terrasse. På terrassen under den, hvor poolen ligger på, gror der citrustræer.

Værtsparret René og Johnny er fantastiske; rolige, flinke, imødekommende, og man mangler aldrig rigtigt noget. Der serveres tre lækre retter hver aften hvis man ønsker det, og vinkælderen er virkelige lokkende. Og så er der kaffen. Kaffen er fantastisk på Son Boronat! Det samme er maden, så der ER faktisk ikke megen grund til at flytte sig.

Vær opmærksom på at stedet har en aldersgrænse på 16 år. Det er ikke et sted, som er super-duper til børnefamilien, men perfekt til en kyssetur med ens kæreste eller ren afslapning med veninderne.

KLIK HER og læs mere.

IMG_5615

IMG_5645

foto-1

12 Comments
Previous Post
Next Post