Om Dengang Det Med Rådyrene Skete, Om Kaos, Maglende Gulvvaser & De Fineste Fund

foto-39

Nogle gange kommer mand ind i hjem – enten via boligblogs, magasiner, eller (ja det sker…) i virkeligheden, hvor der er det der særlige touch af overskud og kreativitet. Her, hvor jeg bor, er der et ganske særligt touch af børnefamilie – det betyder et generelt kaos, tilsat lidt anarki og manglende overskud, til at flytte sokkerne fra det sted på gulvet, hvor de faldt i kampens hede. For det meste nyder jeg det. Kaos. Andre gange er det som om min sjæl længes mod en meter høje guldvaser med smukke grene i, og lysinstallationer, der kæmper om pladsen med de bøger og magasiner der er placeret i dekorative bunker og smart fungerer som sofaborde… De kommer ALDRIG til at ske. Men så kan man drømme sig væk – for eksempel her hos Etsy.

ETSY er fuldkommen fantastisk. Det er her, dygtige kunsthåndværkere fra hele verden viser og sælger deres fineste ting. Og ja – man kan møde vidunderlige rædsler derude ligeledes, men det kræver stor modstandskraft ikke at shoppe løs derude. Jeg synes også det er et lækkert sted at se efter gaver – især, hvis man godt kan lide at det man giver er helt særligt.

Jeg har klikket lidt rundt derude – denne gang ikke med et glas rødvin i hånden, men komplet ædru og har derfor ikke købt noget (hvis du har læst med længe her, så kan du måske huske da det med rådyrene skete for et par år siden…), men se nogle fine ting. Og ja, jeg er klar over at de ville bidrage til kaos, hvis jeg købte dem, men det er jo også en øvelse i selvbeherskelse at tage en tur derude:

il_570xN.355212979_n5ku

“KøkkenKunst” – Klik her.

il_570xN.369510391_ffy6

Leopardprintet Clutch – Klik her

il_570xN.481370454_tc0v

Print af pige – Klik her

il_570xN.621741722_b3ys

Babysko – Klik her

 

3 kommentarer

  1. Wauw! Jeg er helt vild med de billeder – superflotte. Jeg har selv kigget på de billeder til køkkenet, for jeg synes virkelig det giver noget personlighed til det “vigtigste rum i huset” 🙂

    Mange hilsner

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *