Never mix drinking and etsy-ing

Nå, men jeg sad hjemme alene en weekendaften, og kom til at drikke to glas rødvin. Dem, der kender mig vil vide, at jeg er syngende efter halvandet. Det var så dér jeg kom til at tænde for computeren. Gud ske tak og lov for at jeg ikke gik i gang med at blogge dér, nææææh, jeg kastede mig ud i det næstbedste: Nemlig Etsy.com. Så vidt jeg husker var det en fantastisk oplevelse. Men nu er det begyndt at regne med pådyr herhjemme. Fra 1950-erne. I porcelæn og plastic. Tilsyneladende er jeg helt utroligt glad for rådyr, når jeg har rødvin i blodet. Jeg-gør-det-ikke-igen-jeg-sværger! Og tak skæbne for at det ikke var her jeg shoppede (sitet med det fantastiske payoff: Where DIY meets WTF) Forleden kom der så endnu et rådyr. Jeg viser snart samlingen frem.

HELT uundværlig i enhver husholdning, hvis man fx mangler et rådyr der kan plantes karse i.
10 Comments
Previous Post
Next Post