Ham, Jeg Er Gift Med – Og Vores Børn

-1

I dag udgiver Johan videoen til sin første single fra det kommende album, “Dyr”. Johan har sammen med producerer Jonathan Elkaer arbejder på albummet i et år.

Det handler om verden, der hvor Johan står lige nu, og jeg må sige at jeg er stolt af ham, på et helt grundlæggende plan: Teksterne er fantastiske, udførslen er lige så, og beatsne er det samme. (Og jeg er naturligvis meget objektiv…) Men albummet er også Johan, som jeg kender ham. Der er intet filter, og der er intet der ikke er “rent” som han er. Han er modig, og jeg er vild med ham.

Den første single hedder Etableret. Det er ikke en radiosingle som sådan, men mere en rammefortælling for, hvad der er i vente når albummet kommer til januar. Elias og Sofus er med i videoen, og hvis du kigger nøje efter, kan du se Sofus løfte sin maske til allersidst og titte ud med sin sut i munden.

SE VIDEOEN HER

Skærmbillede 2014-09-27 kl. 16.13.10

Skærmbillede 2014-09-27 kl. 16.12.48

7 Comments
Previous Post
Next Post