Ham, Jeg Er Gift Med – Og Vores Børn

-1

I dag udgiver Johan videoen til sin første single fra det kommende album, “Dyr”. Johan har sammen med producerer Jonathan Elkaer arbejder på albummet i et år.

Det handler om verden, der hvor Johan står lige nu, og jeg må sige at jeg er stolt af ham, på et helt grundlæggende plan: Teksterne er fantastiske, udførslen er lige så, og beatsne er det samme. (Og jeg er naturligvis meget objektiv…) Men albummet er også Johan, som jeg kender ham. Der er intet filter, og der er intet der ikke er “rent” som han er. Han er modig, og jeg er vild med ham.

Den første single hedder Etableret. Det er ikke en radiosingle som sådan, men mere en rammefortælling for, hvad der er i vente når albummet kommer til januar. Elias og Sofus er med i videoen, og hvis du kigger nøje efter, kan du se Sofus løfte sin maske til allersidst og titte ud med sin sut i munden.

SE VIDEOEN HER

Skærmbillede 2014-09-27 kl. 16.13.10

Skærmbillede 2014-09-27 kl. 16.12.48

7 kommentarer

 1. Kan godt forstå du er stolt af ham. Musikken er ikke noget for mig, men synes at det er råt, ægte og ærligt.

 2. RESPEKT!!!!
  1) Hvor er det en sej mand, du har dig!
  2) Han er skide modig – jeg formåede både at blive fængslet og provokeret på en gang!
  3) Er spændt på at følge “hans musikrejse” fremover – kedeligt er det i hvert fald ikke
  4) Så godt han tittede frem den lille – det klæder videoen 🙂
  5) Nu vil jeg lave morgenkaffe… det er jo lørdag 😉

  Knus Anne

 3. Tusind tak Anne !
  Tak Marian, det siger jeg videre!
  Kære Line B – nej, det er en smagssag, men tak!
  Kære Bettina, han tog det hele med stoisk ro…
  Kære Tina ; ja – det har du faktisk ret i.
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *