Endelig, Endelig: Valentine Gauthier Pour VILA

IMG_5496

Måske husker du at jeg var i Paris et par gange i foråret, på arbejde. Det var en kæmpe oplevelse. Alle tre gange. Og ikke bare fordi det var Paris, og ikke bare fordi jeg så kirsebærtræerne blomstre, og heller ikke kun fordi forår i Paris SKAL opleves, men fordi jeg fik lov til at være med i dette vidunderlige projekt: Valentine Gauthier Pour VILA.

Valentine Gauthier er en fransk designer, som i den grad er på vej frem. Hun laver små helstøbte kollektioner, hvor hun blander prints, farver og kvaliteter, uden at det hele bliver så boho, så du ikke kan være i den krop, men simpelthen så tøjet bliver feminint på den der pariser-måde, hvor du stadig kan føle dig cool.

VILA fylder 20 år i år, og derfor har VILA inviteret Valentine Gauthier til at designe en lille tæt og spændende kollektion. Valentine har ikke gjort det helt alene – hun har nemlig arbejdet tæt sammen med Ida Chalmer, som er en af VILAs dygtige designere. Det betød at VILAs skandinaviske look fik lov til at møde Valentines franske.

Kollektionen er slet og ret fantastisk. Den er lavet i de reneste materialer: Uld, silke, bomuld, og syet så du kan regne med at bruge tingene i mange år. For eksempel er der lukkede, franske sømme på indersiden af silkeskjorterne, som betyder at sømmene ikke trevler. Det er den slags detaljer kollektionen er fuld af.

På lørdag kommer kollektionen til salg i udvalgte VILAbutikker. Den ryger også online lørdag morgen. Den stærkt limiteret, og de lækre sager er virkeligt også værd at få fingrene i.

Jeg var med i processen, på sidelinjen, og lavede PRstrategier for projektet. Det har været en af mine helt store faglige oplevelser i år, og jeg er simpelthen så stolt af hele projektet.

På billederne her har jeg en kortærmet top på i ren, fed silke. Den bliver lukket i nakken med en lille guldknap. Jakken er i foret med bomuld, og i ren tyk uld. Kraven og detaljerne på lommerne er i læder. Jeans er fra Selected og Støvlerne fra Billi Bi.

Du kan se hele kollektionen her.

IMG_5481

IMG_5488

IMG_5486

 

4 kommentarer

  1. Hej Julia

    Åhh hvor er det en smuk kollektion. Er helt forelsket i jakken, den er vidst en must-have!

    Og sejt at du har været med til, at lave pressestrategien – tillykke med det.

    mvh. Maya

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *