Om Udlængsel & Arbejde (Og Om Hvorfor Mode Bliver Ved Med At Trække i Mig)

IMG_1235

Som jeg skrev om tidligere i dag, er Valentine Gauthiers kollektion for VILA i butikkerne på lørdag. Den er slet og ret fantastisk. Jeg var så heldig at være med på pressestrategien for lanceringen af kollektionen, og derfor også en del i Paris i foråret. Ovenfor ser du Valentine til højre sammen med designer på VILA Ida Chalmer til venstre. De er ved at få taget pressefotos i gaderne i Marais-kvarteret, kun få skridt fra Valentines butik. Det var en solskinsdag med en tætpakket agenda, som heldigvis førte os rundt i den smukkeste by.

Jeg er meget heldig og privilegeret når mit arbejde ind i mellem fører mig rundt i verden. Jeg elsker det virkeligt.  Jeg elsker også mode. Jeg elsker den måde tendenser opstår, ruller og ender hjemme i skabet hos os, som den mest naturlige ting i verden. Og så kan mode hjælpe os til at se os selv i et andet lys, og dét holder aldrig op med at fascinere mig. Denne sæson har jeg mest været på dansk jord, så udlængslen hiver lidt i mig. Så derfor denne undskyldning for at vise billeder fra forår i Paris.

Hvor caféer ser sådan ud:

IMG_1205

Og er fyldt med bøger.

IMG_1206

Hvor frokost kan hapses sådan her:

IMG_1255

Hvor fortorvsrestauranter inviterer til at sidde tæt:

IMG_1289

Hvor mænd slæber afsted med shoppingposer for rige damer,

IMG_1332

Hvor man selv kan føle sig rig, bare ved at stå der i solen

IMG_1362

Og dér hvor de smukkeste træer i de fineste små parker, blomstrer i marts.

IMG_1374

4 Comments
Previous Post
Next Post