Forår i Paris: Om Genveje, Omveje & Smutveje

IMG_1378

IMG_1379

Så er jeg hjemme. Jeg kom hjem sent i går aftes og kunne klemme mig ind i sengen mellem ungerne, der begge var flyttet ind og snuse dem helt ind. Efter to hurtige, gode og forårsagtige dage i Paris var det alligevel det aller-allerbedste at vejen førte hele vejen hjem til dem.Men inden da, fik jeg i går lov til at opleve forår for fuld udblæsning.

Inde bag Les Archives Nationales i Paris ligger der en park. Eller måske er selve den smukke bygning pakket ind i parken. I hvert fald skød vi i går en genvej gennem parken på vej fra én ting til en anden. Vi havde regnet med at det blev en smutvej, men den genvejen endte med at blive en omvej, fordi vi faldt i staver. Vi ramte nemlig parken i præcis dét sekund, hvor kirsebærtræerne overvejer at afblomstre. Havde en aftenbrise ramt haven aftenen inden, ville ikke et eneste blad havde siddet, hvor de sad. Det var så absurd smukt og indeholdt alle de mest lyserøde drømme, og jeg har faktisk aldrig set noget lignende.

IMG_1376

IMG_1377

IMG_1374

9 kommentarer

 1. Japanske kirsebærtræer er noget af det smukkeste. Jeg glæder mig til det, jeg har i haven, springer ud inden længe 🙂

 2. Hvor lyder det bare skønt og fantastisk smukt. Tak fordi du deler lidt forår ud herinde. Paris er bare skøn. Jeg vil også af sted. Syntes jeg trænger til forår, sol og mere lyserødt.

 3. åh hvor skønt! Jeg er flyttet ind i et hus i december der har sådan et magisk kirsebærtræ der blomstrer hele vinteren! genialt til vores breddegrader, når man savner noget smukt og pink at kigge på.
  Dine billeder giver mig lyst til at smutte til Paris, har aldrig været der, men det ser skønt ud.

 4. @Randi – det forstår jeg godt! Det må være det fineste ved at have en have: Foråret.
  @Sandra – ALLE har brug for et skud Paris, forår og lyserødt. Synes det burde kunne udskrives på recept mod vinterdepression.(jeg mener det faktisk)
  @Anja – tusind tak – det er bare med at komme afsted!
  Kærligst
  J

 5. Så smukt – ramte lige en følelse af romantik og forelskelse fra jeg var en stor/ung pige.
  Der ville jeg gerne til.

 6. Aj, det burde være en menneskeret at komme til Paris minimum hvert andet år. Og eftersom jeg som 25-årig kun har været i Paris to gange, synes jeg, at jeg har lidt til gode 🙂

 7. Ja, her går jeg også og nyder lyserødt blomstrende træer, men forleden røg jeg også ind i en “snebyge” af små hvide blosterblade fra træer. 🙂 Jeg opgav at fange det på kamera, billeder ville simpelthen ikke kun vise den virkelig følelse i det øjeblik…smukt 🙂

  🙂 Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/

 8. Kære Janne – den følelse skal man virkelig gemme på et særligt sted.

  Kære Lillian1 Ej, hvor ser det fedt ud! Drengene ville jo gå helt amok. Det kan være vi liiige skal have det med i sommerferieplanerne. TUSIND tak for tippet!

  Kære Marina – jeg er SÅ enig!

  Kære Rikke; ja, man kan ikke altid fange alting. og det er også ok…
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *