Forår i Paris: Om Genveje, Omveje & Smutveje

IMG_1378

IMG_1379

Så er jeg hjemme. Jeg kom hjem sent i går aftes og kunne klemme mig ind i sengen mellem ungerne, der begge var flyttet ind og snuse dem helt ind. Efter to hurtige, gode og forårsagtige dage i Paris var det alligevel det aller-allerbedste at vejen førte hele vejen hjem til dem.Men inden da, fik jeg i går lov til at opleve forår for fuld udblæsning.

Inde bag Les Archives Nationales i Paris ligger der en park. Eller måske er selve den smukke bygning pakket ind i parken. I hvert fald skød vi i går en genvej gennem parken på vej fra én ting til en anden. Vi havde regnet med at det blev en smutvej, men den genvejen endte med at blive en omvej, fordi vi faldt i staver. Vi ramte nemlig parken i præcis dét sekund, hvor kirsebærtræerne overvejer at afblomstre. Havde en aftenbrise ramt haven aftenen inden, ville ikke et eneste blad havde siddet, hvor de sad. Det var så absurd smukt og indeholdt alle de mest lyserøde drømme, og jeg har faktisk aldrig set noget lignende.

IMG_1376

IMG_1377

IMG_1374

9 Comments
Previous Post
Next Post