Fødselsdagsgaven Der Afværger Tøjkrisen (Og Hvorfor Findes Den Krise Egentligt Stadig?)

IMG_1192

Da vi sammen med Sine og L’Oréal holdt en workshop i Tekstforfatteri På Blogs for dygtige (!) bloggere i søndags, må jeg indrømme at jeg havde en let snigende tøjkrise inden. For hvad tager man på når skønheds- og modeeksperterne kommer til søndagshalløj? Jeg har faktisk ganske ofte (stadig) den slags situationer, hvor jeg ikke er helt klar over, hvordan jeg får den bedste dag ud af det tøj jeg har på…

Jeg ved ikke om det er fordi jeg aldrig er holdt op med at interessere mig for mode, eller om det er fordi det bare ER sådan – at man HAR tøjkriser, men jeg ville ønske at de ikke fandtes mere. Men det gør de, findes. Lige som den aldrig vigende interesse for mode, trends og tendenser heller ikke lige frem forsvandt, sådan som jeg ellers forestillede mig den ville når jeg blev voksen og fik sunde interesser (du ved: Nationaløkonomi, pensionsopsparinger, oprydning, rengøring etc).

Løsningen på søndagens tøjkrise fandtes heldigvis. Jeg har nemlig fået en fødselsdagsgave af min søster, som jeg simpelthen er så glad for. (Både gaven og min søster, forstås). Gaven er skjorten jeg har på her på billederne. Den er her fra, og er lidt herreagtig og oversize og i superlækker hør- bomuldskvalitet. Det er et af den slags fund, som man kommer til at bo i, og som kan bruges både når det hele skal være lidt pænt, og lidt afslappet.

IMG_1196

IMG_1198

6 kommentarer

 1. Du er som altid smart og fin i tøjet! Min løsning på tøjkriser er (måske kedelig) men den virker for mig: Sort og gråt tøj 🙂

 2. Hvor er det bare den perfekte blå skjorte! Og apropos tøjkriser, så har jeg sågar en lige nu. I morgen står den på min morfars 80-års-fødselsdag, som bliver holdt med brunch – og det kan jeg simpelthen ikke finde ud af at klæde mig på til. Fint, men ikke for fint, fordi det er brunch. Ak ja, det bliver en kjole og all stars, og så må mine manerer sørge for resten.

 3. Du så så godt ud i det sæt, bukserne klæder dig virkelig godt! Jeg var selv i det mest afslappede jeg kunne finde på sådan en søndag, lige stadiet før hyggebukserne 😀

 4. Kære Bettina – den virker, det har du totalt ret i at den gør. Den behøver ikke være kedelig, jeg synes jeg ser mange elegante og lækre kvinder i sort fra top til tå. Føler mig bare ikke altid selv helt hjemme i det.

  Kære Mette! De er fra Gustav, og de er i butikkerne nu. Er meget vild med dem!

  Kære Line; ja hun er bare SÅ dygtig.

  Kære Laura; det er der man burde bo i UK og fint kunne komme i en lille spdseredragt og en hat. God fødselsdag!

  Kære Stylestories – det var da sådan set også det klogeste…
  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *