Om København, Bus 1A, Musik & Modebloggere

IMG_1485

IMG_1491

Sammen med Music Export Denmark & RoskildeRising har vi i denne weekend inviteret dygtige mode- og livsstilsbloggere til København. Siden i går aftes har jeg og to af mine kollegaer (Anne-Sophie & Julie), været rundt sammen med dem. I dag begyndte vi på Christiania, og fortsatte ind mod byen, hvor vi spiste frokost på den hyggelige Atlas Bar i en kælder i Pisserenden. Vi talte om hvor fed en by København er. Om hvor heldig man er når man bor her. Om stilfulde københavnere, maden, musikken og al den inspiration man kan hente her i byen. Og de har jo (fandengalemig) ret. Så det ER altså ikke altid det her, man / jeg har brug for. Nogle gange kan man også stige på Bus 1A og se sig lidt om.

IMG_1488IMG_1496

IMG_1490

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *