Lyserøde Glimt

IMG_1140

Glædelig mandag. Måske har du påskeferie, og måske sidder du lige nu med benene oppe og drikker endnu en kop kaffe. Det håber jeg du gør. Jeg er på arbejde nu, men sidder også med benene oppe, og ja, jeg drikker naturligvis kaffe. Det var noget lige så i-landsagtigt, jeg ville dele med dig i dag.

Jeg er ved at blive glad for rosa og for pasteller igen.

Nejnej, det rydder ikke forsiderne, men jeg synes det er sjovt. Jeg er i det hele taget blevet betaget af farver igen. Det sort-i-sort-med-sort-på-look, jeg selv har boet i i årevis, (og som klæder hende her så godt) gør ikke mere noget godt for mig. Sort er en lækker basisfarve, både til garderoben og boligen synes jeg, men jeg bliver glad af at bryde det op med farver, og har opdaget at andre også gør det. Men hvad er der med den lyserøde? Jeg havde forsvoret den for et par år siden, og nu kan jeg slet ikke komme mig over, hvor smuk den farve kan være, og hvor mange fine nuancer, der er af den.

Blomsterne ovenfor var en gave til en af mine dejlige kollegaer fra en anden. Så bliver man glad. Og stolt.

IMG_1150

De fineste lyserøde blonder fra VIOLA SKY – hvis du ikke allerede abonnerer på deres nyhedsbrev, så skynd dig at gøre det. Det smukkeste lingeri!

IMG_0922

En gave fra en veninde. Lækre strømper i den fineste æske.

IMG_0828

Lak i overkommelige størrelser fra L’Oréal Paris. Små bitte glimt af feminint forår i slikbutiksstørrelse.

IMG_3436

Mit yndlingsarmbånd fra Susanne Friis Bjørner, som jeg har vist frem flere gange, for eksempel her.

6 Comments
Previous Post
Next Post