Lyserøde Glimt

IMG_1140

Glædelig mandag. Måske har du påskeferie, og måske sidder du lige nu med benene oppe og drikker endnu en kop kaffe. Det håber jeg du gør. Jeg er på arbejde nu, men sidder også med benene oppe, og ja, jeg drikker naturligvis kaffe. Det var noget lige så i-landsagtigt, jeg ville dele med dig i dag.

Jeg er ved at blive glad for rosa og for pasteller igen.

Nejnej, det rydder ikke forsiderne, men jeg synes det er sjovt. Jeg er i det hele taget blevet betaget af farver igen. Det sort-i-sort-med-sort-på-look, jeg selv har boet i i årevis, (og som klæder hende her så godt) gør ikke mere noget godt for mig. Sort er en lækker basisfarve, både til garderoben og boligen synes jeg, men jeg bliver glad af at bryde det op med farver, og har opdaget at andre også gør det. Men hvad er der med den lyserøde? Jeg havde forsvoret den for et par år siden, og nu kan jeg slet ikke komme mig over, hvor smuk den farve kan være, og hvor mange fine nuancer, der er af den.

Blomsterne ovenfor var en gave til en af mine dejlige kollegaer fra en anden. Så bliver man glad. Og stolt.

IMG_1150

De fineste lyserøde blonder fra VIOLA SKY – hvis du ikke allerede abonnerer på deres nyhedsbrev, så skynd dig at gøre det. Det smukkeste lingeri!

IMG_0922

En gave fra en veninde. Lækre strømper i den fineste æske.

IMG_0828

Lak i overkommelige størrelser fra L’Oréal Paris. Små bitte glimt af feminint forår i slikbutiksstørrelse.

IMG_3436

Mit yndlingsarmbånd fra Susanne Friis Bjørner, som jeg har vist frem flere gange, for eksempel her.

6 kommentarer

 1. Lækre tøsesager Julia, jeg er også evigt forfalden til tøsefarver, især gammelrosa.
  Og lilla. Lilla er den fineste farve. Om så det er lys, blomme, drue eller violet. Så længe det kombineres med noget råt og simpelt, så det ikke bliver overromantisk (på Lene Bjerre-sløjfer-i-håret-stentøj-fattigmandssølv-og-beige-kurvemøbler-måden), om så det er mht til tøj eller indretning.

  – Anne

 2. Ja, jeg er (også) på arbejde. Og kan ikke sidde med benene oppe 😉 og kaffen er langt væk, fordi vi kører med minimumbemanding. Men så de fineste påskeliljer på vej til arbejde (i regnvejr – det er i særdeleshed mandag) og blev så glad over alt det smukke (og ja, det er på IG nu) 😉
  God mandag Julia
  Kh. B

 3. Heldigvis kommer lyserød/pink i mange nuancer, og nogle af dem kan jeg også godt lide. Med 2 piger, kan det nogle gange blive lidt for meget med lyserød – men de er heldigvis også ved at bevæge sig væk fra de tøser farver, og er faktisk rigtig glad for de grønne og blå nuancer.

  Er som dig også på arbejde – the’en er indenfor rækkevide, men benene oppe, det venter jeg til i morgen hvor jeg har påskeferie.

  God påske til dig.

 4. Kære Anne,
  Åh jeg elsker også lilla. I alle nuancer – fra den der næsten blå syrenagtige lilla, og helt over i den dybeste violet.

  Kære Birgitte B – kaffen, åh altså, den SKAL bare være der. Påskeliljer holder max. Håber du får en god dag på job trods kaffemangel…

  Kære Camilla; dejligt med lidt til at mixe det lyserøde op. Min Sofus elsker rød – gummistøvler SKAL eksempelvis være knaldrøde ellers nægter han dem…
  God ferie i morgen,

  Kærligst
  J

 5. Åhh ja lyserød! Jeg elsker især den rosa nuance, den klæder mig bare ikke særligt godt. Så nu har jeg i stedet købt to smukke, rosa tekopper med det fineste mønster som om små fugle havde gået op og ned af kopperne og sat fodaftryk.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *