Bling – Jeg elsker det!

IMG_3438

Det er glimmeronsdag i morgen, og derfor mener jeg ikke det er et øjeblik for tidligt liiige at hive lidt bling frem. Bling behøver hverken at være dyrt eller billigt for at interessere mig – jeg er vild med det uanset. Jeg prøvede denne halskæde forleden, og den er seriøst latterligt pæn. Den sidder helt tæt ind til halsen, og der er både guld, bling og farver og man kan ikke andet end at forelske sig i den. Man kan købe den i Selecteds butikker – og den koster ca 200 kr. Der er et ret stort udvalg af fine sager i samme prisklasse i deres webshop her.

IMG_3436

I den anden ende af skalaen prøvede jeg dette armbånd. Det er den fantastiske Susanne Friis Bjørner der har skabt det. Det er forgyldt sølv med en rosenkvarts i og det sidder så pænt på armen. Jeg har et par ørenringe fra hende, som jeg fik for ca fem år siden. De er stadig så smukke. Armbåndet er klart til ønskesedlen.

3 kommentarer

  1. Årh et smukt armbånd. Det ville jeg gerne eje 🙂 men frygter at det koster lidt for meget… Halskæden er også fed, men slet ikke noget jeg tør springe ud i 😉

  2. Hvorfor er der aldrig nogen der har fortalt mig om glimmer-onsdag…?…
    Har lige været inde og finde den største glimmer-halsbeklædning jeg ejer.
    Happy glimmer-onsdag til alle.

  3. Hej Pernille! Glimmeronsdag er også på insta (dvs mest på instagram). Jeg har profilen Lahmekommunikation derude. Det er sjovt!
    @Birgitte – jeg er også vild med begge dele.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *