Kalder alle bloglæsere: Feminas Blogawards 2013

1335-blogaward-bobbel

Jeg er så heldig, at jeg sammen med Femina har fået lov til at udvikle deres Blogawards. Det handler om at dele skulderklap ud til de bloggere, der gør en forskel i din og min hverdag; dem som vi læser med hos, inspireres af og finder inspiration hos. Men det handler ikke om at finde de bloggere, der har flest følgere eller læsere, men derimod om at holde fast i at det er det enkelte indlæg, der kan gøre hele forskellen for os, der læser med.

Derfor håber jeg meget at du vil nominere de indlæg, der har gjort størst indtryk på dig, og at du vil dele blogawarden på din blog, din facebook eller på de sociale medier, hvor du færdes, så vi kan få fremhævet alle dem, der har gjort en forskel. (Og sådan set også at du kommer med på Feminamessen, hvor vi hylder bloggerne!)

KLIK HER OG LÆS MEGET MERE.

9 kommentarer

  1. Smukt initiativ – glæder mig til at se hvilke blogs, der rammer rent selvom de ikke nødvendigvis rammer bredt.

  2. Hvor er det fint, Julia! Og spændende med den nye bog, den må jeg læse nærmere om. Er den kommet på gaden? Hvordan er det i så fald gået min næse helt forbi? Babyboblen, måske?!

    Jeg er personligt ikke så meget til de teksttunge blogs, som der i mine øjne lægges op til at nominere i de forskellige kategorier (ihvertfald de første fire). Men jeg er vild med at det er læserne der skal på banen, og vil straks gå i tænkeboks. Måske der alligevel er nogle af mine yndlingsbloggere der kan passes ind i kategorierne, selvom det primært er de visuelle blogs jeg falder for…Jeg vil da også lige sprede ordet, så vi kan få så mange bloglæsere som muligt på banen. Lovelink-indlæg coming up!

  3. Det bliver sspændende at se, hvem der blive stemt på – og hvad der størst indtryk på bloglæserne. Der er rigtig mange gode blogs – noget for enhver smag.

  4. Jeg var svært begejstret for at I lavede en Blog Award, og selvom jeg på min egen blog brokker mig (på ironisk vis) over ikke at vinde en pis, så synes jeg det var nogle gode vindere der blev fundet.
    Jeg kan se, at der allerede er andre der har givet forslag til hvilke priser man kunne inkludere, og jeg ved slet ikke om planen er at lave en ny til næste år, men der kunne godt trænge til lidt flere kategorier. Også nogle der omfatter sjove indlæg (siger jeg bare for at ellers har min egen blog ikke en chance ;), for der er virkelig mange sjove bloggere i Danmark som har mange læsere, men som måske ikke nødvendigvis skriver indlæg der ændrer læsernes liv 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *