Kalder alle bloglæsere: Feminas Blogawards 2013

1335-blogaward-bobbel

Jeg er så heldig, at jeg sammen med Femina har fået lov til at udvikle deres Blogawards. Det handler om at dele skulderklap ud til de bloggere, der gør en forskel i din og min hverdag; dem som vi læser med hos, inspireres af og finder inspiration hos. Men det handler ikke om at finde de bloggere, der har flest følgere eller læsere, men derimod om at holde fast i at det er det enkelte indlæg, der kan gøre hele forskellen for os, der læser med.

Derfor håber jeg meget at du vil nominere de indlæg, der har gjort størst indtryk på dig, og at du vil dele blogawarden på din blog, din facebook eller på de sociale medier, hvor du færdes, så vi kan få fremhævet alle dem, der har gjort en forskel. (Og sådan set også at du kommer med på Feminamessen, hvor vi hylder bloggerne!)

KLIK HER OG LÆS MEGET MERE.

9 Comments
Previous Post
Next Post