Nej, det er ikke Tom Cruises Mor. Tanker Om Angsten For Aldring

Top_Gun_Movie

Det her er plakaten for filmen Top Gun. Stjernerne i hovedrollerne og på plakaten er Tom Cruise og Kelly McGillis. De var unge og smukke og nogenlunde jævnaldrende. Hans karriere tog ham forbi en masse film, hvor han hedder Jack eller noget der ligner, spiller hovedrolle og er lækker, men også forbi Oprahs sofa, en masse snak om Scientology og ikke mindst paparazzi-fulgte ægteskaber.

McGillis blev mor, ejer en restaurant, spillede / spiller teater, vandt flere filmpriser, og – lader det til – lever et meget mindre glamourøst liv end Cruise.

Cruise ser sådan ud i dag:

Tom-Cruise-2013-TomCruise-HD-Wallpaper

Og McGillis ser sådan ud:

alg-resize-kelly-mcgillis-jpg

Smuk dame, ikke? En kvinde der står ved sig selv og sin alder. Jeg synes hun ser fantastisk ud. Cruise må have fantastiske gener, men jeg vil nu selv hellere ældes som hende, end at fryse fast i som Cruise i en teenagetidslomme, hvor intet sætter sine spor. Jeg håber at jeg kan være sådan en der står ved, også når der kommer (endnu) mere jeg er nødt til at stå ved.

Og sådan her så det ud da de to mødtes igen i 2010.

Tom-Cruise-Kelly-McGillis-Jerry-Bruckheimer-and-Tony-Scott-at-Prince-of-Persia-Premiere

Tankevækkende.

9 Comments
Previous Post
Next Post