En Grund Til At Skynde Dig I H&M (Og Om At Klæde Sine Børn Ud…)

IMG_3427hm

foto-363

Denne fine hat, som Sofus er i gang med at løbe væk med  er fra H&M. Til 80 kr. Den er i ren uld og helt sort, og totalt fantastisk. Kunne jeg få den i voksenstørrelse, havde jeg købt den!

Den hang dog på en hylde i pigeafdelingen, men den slags synes jeg som bekendt ikke man skal tage sig alt for nært (nogle gange er vi ikke enige allesammen – se her)…

Jeg bryder mig ikke om at klæde mine børn ud i alt for fint tøj, men jeg er nødt til at stå ved at de ligner Erik Brandt, så længe jeg får lov. Og hatte! Børn og hatte – jeg kan seriøst ikke stå for det. Heldigvis giver Sofus mig lov lidt endnu.

foto-362

 

5 kommentarer

  1. Min søn elsker katte. Og hatte. Vi har adskillige billeder af ham med hovedbeklædninger (legokasser, plast urtepotter, huer, kasketter osv) da han har en eller anden hatte fetich. Jeg ville garanteret kunne få ham til at gå med den også. Må straks i HM.
    //B

  2. @Sara og @Signe – jeg er så vild med den, og heldigvis synes Sofus også selv at han er mægtig fin med den på. @B – jeg fandt den ved pigernes accessories – de har den desværre ikke på nettet.

  3. Hvis du er vild med hatte til børn bør du helt sikkert følge ms paulie på IG. Hendes største dreng er et fænonem ud i hovedbeklædning 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.