En lille ny

ROS_Blogbogen_omslag_7juni.indd

Nej.

Ikke baby. Men en lille ny bog!

Jeg er simpelthen så stolt af den, og glad for den, og selvom den først udkommer den 13. september fortæller jeg om den allerede nu. Jeg er så heldig at jeg har prøvet at udgive noget før, men for nu at være helt ærlig, så er jeg hver eneste gang lidt (HAHA) nervøs for, hvordan den kommer til at blive modtaget.

Jeg er simpelthen så glad for denne bog, fordi den er en hyldest til bloguniverset, som har givet mig så meget, og som jeg er meget stolt af at være en del af. Bogen er en håndbog til dig, der blogger allerede (og gerne vil udvikle din blog) og en guide til dig, der gerne vil i gang. Den handler om digital kommunikation, om tekstforfatteri, om bloggingens historie, og om hvad andre får ud af at blogge. Den er spækket med interviews med spændende og dygtige bloggere og jeg håber virkelig at du får lyst til at læse den. Ude i højre side af bloggen her finder du et link til en lille læseprøve.

 

23 Comments
Previous Post
Next Post