En lille ny

ROS_Blogbogen_omslag_7juni.indd

Nej.

Ikke baby. Men en lille ny bog!

Jeg er simpelthen så stolt af den, og glad for den, og selvom den først udkommer den 13. september fortæller jeg om den allerede nu. Jeg er så heldig at jeg har prøvet at udgive noget før, men for nu at være helt ærlig, så er jeg hver eneste gang lidt (HAHA) nervøs for, hvordan den kommer til at blive modtaget.

Jeg er simpelthen så glad for denne bog, fordi den er en hyldest til bloguniverset, som har givet mig så meget, og som jeg er meget stolt af at være en del af. Bogen er en håndbog til dig, der blogger allerede (og gerne vil udvikle din blog) og en guide til dig, der gerne vil i gang. Den handler om digital kommunikation, om tekstforfatteri, om bloggingens historie, og om hvad andre får ud af at blogge. Den er spækket med interviews med spændende og dygtige bloggere og jeg håber virkelig at du får lyst til at læse den. Ude i højre side af bloggen her finder du et link til en lille læseprøve.

 

23 kommentarer

 1. så fik jeg læst det fra bogen du har lagt ud og det ser godt ud og jeg må da klart læse resten af bogen en dag 🙂

 2. I reolen står alle dine bøger, og lige om lidt for de selskab af endnu en. Glæder mig!

 3. Nøj, jeg glæder mig til at få fingre i din nye baby! Du er så sej! Tillykke med den snarlige udgivelse 🙂

 4. Åh! Den vil jeg glæde mig til. Fik masser af inspiration af din første E-bog om blogverdenen, da jeg skulle starte min blog. Jeg har stadig masser at lære og ser frem til “Den lille ny”
  Bedste hilsener
  Anette

 5. Stort TILLYKKE med den! Den må på ønskesedlen, så den kan komme med i samlingen af dine bøger, som jeg elsker at læse igen og igen 🙂
  PS: er der et sted, hvor man kan se hvor du holder foredrag?

 6. Sikke en fin bog!
  Jeg fandt for nylig frem til din blog efter et interview i dansk radio for et par dage siden om blogging – og jeg var faktisk lidt vild med flere af de ting du havde at sige. Specielt da du sluttede af med at indrømme, at denne blog nok ikke altid faldt ind under “reglerne”, men mest handlede om lysten til at blogge om lidt af hvert 🙂

  Jeg er selv helt ny (både som blogger og blog-læser), så det er dybt fascinerende at pludselig komme ind i en verden, hvor der øjensynligt er masser af både helte og skurke, som spænder over alt fra mad til babyer til anonym sarkastisk udlevering af sig selv til hvordan man ser allerlækrest ud i plateausko!

  Man kan nemt blive lidt skræmt over alle de regler og “venindekredse”, og hvordan det overhovedet kan lade sig gøre at få bare et par faste læsere, når der er så mange om buddet, og man selv er lidt i tvivl om hvorfor det lige var man partout skulle have sådan en blog… 🙂
  Så var det dejligt at høre dig sige, at det mest af alt skulle handle om lysten – så skulle alt det andet nok komme 🙂

  Tak for det!

 7. Tillykke med den!
  Den må da hjem på hylden sammen med dine andre bøger 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *