Bare Ben, Tanker Om Efteråret & Lidt Om At Være Forberedt

IMG_6565

Det er ikke hver dag i september, jeg forventer at kunne gå på arbejde i bare ben, men hold nu op, hvor jeg nyder denne fine håndfuld solskinsdage. Jeg synes simpelthen at vi er så heldige, at få lov til lige at hive noget ekstra sol ind, inden efteråret begynder. Og kald mig bare pessimist, men jeg gruer ærligt talt ved tanken om endnu et efterår i børneland, hvor snotten løber, omgangssygen florerer, trommehinderne sprænger og verden går af lave hver mandag morgen, når en af os fire igen smider håndklædet i ringen. De sidste mange efterår og vintre har været hårde. Helt ærligt. Det har virkeligt ikke været sjovt. Det er efterhånden sådan at Johans og min vennekreds, bliver overraskede hvis vi holder en aftale om vinteren – nogen er altid syg! Jeg tænker at for hver eneste solskinsdag må jeg sætte et kryds i kalenderen og glæde mig over den, og så i øvrigt sammen med ungerne tanke op på echinaforce, vitaminer, frugt, fiskeolie, timer hos zoneterapeuten, og alt det andet, som jeg efterhånden har lært rent faktisk virker. Jeg tager kampen op mod efteråret i år.

(PS – de perlebesatte shorts for VILA er ved at være af ældre dato, men de har en masse fine lige her, tasken er den her fra Leowullf).

7 Comments
Previous Post
Next Post