Noget Om At Gå På Arbejde i Pink & 2 Tips

IMG_2715

Inden sommer havde jeg en virkelig skøn arbejdsdag. Vi er så heldige ind i mellem at arbejde sammen med og for LÓréal, og i forsommeren havde vi en hel dag med pressemøde på D’Angleterre.

Når vi arbejder for – og sammen med – LÓréal, foregår det sammen med Line, og med Sine, deres PR Manager. Det er altid sjovt, der er altid kant, og det handler altid om at gøre det bedst muligt. Det betyder også at Sine holder oplæg, og at jeg ind i mellem også får lov. Denne event handlede om et produkt – som jeg fortæller mere om senere –  men også om pink – farven pink, som efter mange år i skammekrogen er blevet hevet frem igen. Ikke bare som mode, men også som en holdning. For det at have holdningen pink, handler om power, men også om tolerance. Vidste du for eksempel at man for ca 80 år siden klædte små drenge i lyserød og små piger i blå? Nej vel! Og at de homoseksuelle i Tysklands hæslige koncentrationslejre blev tvunget til at bære pink stjerner? Nej, vel? Der er meget omkring den farve, man lige skal vende sig til at gentænke, og det præsenterede Sine og jeg ved pressemødet.

Sine havde et virkeligt godt eksempel med, nemlig at man på de amerikanske kontorer skal tilkæmpe sig retten til at gå i farver! At det først er når man er nået til et vist niveau på hierarkiet at man kan tillade sig at have en fx pink jakke på. Så spændende!

TIP 1

DIN HUD!

Emballagen til det produkt, som lanceres i butikkerne i denne uge er pink – den fineste pink. Produktet er et lille vidunder som giver dig den smukkeste hud på to sekunder. Skin Perfection har haft stor succes i både USA og Europa og er et nyt fundament for hudpleje for kvinder i 20’erne og 30’erne. Serien består af en øjencreme (109,95 DKK), dagcreme (109,95 DKK), serum (119,95 DKK) og hybrid cremen Anti-Tiredness Beautifying Daily Care (119,95 DKK). Kort sagt gør den det, at den giver huden fugt, skaber en smuk overflade og plejer huden. Og den giver en smuk overflade. Med det samme. Faktisk så pæn at man kan undvære en tung foundation.  Produkterne kan noget helt særligt i forhold til at fjerne røde pletter på huden og ligesom glatte hele hudtonen ud. Helt klart værd at prøve, og hvis du er glad for Miracle Cream fra Garnier så kommer du (også) til at elske den her.

TIP 2

DIT HÅR

Sine elsker Elnett, og har gjort mig så genforelsket i den hårlak, at jeg har været afhængig af den lige siden. Som sagt, så kan den både give hold og volumen uden at få håret til at klaske, og ja, så dufter den af min mor, og er ikonisk. Her Sidder Sine og genopfrisker sin hairdo MENS hun arbejder:

IMG_2706

IMG_2705

IMG_2708

4 Comments
Previous Post
Next Post