Black Swan – Tøj Du Må Fnise I

IMG_4464

IMG_4460

Da Anne-Sophie for nogen tid siden indvilgede i at knipse mig til de her billeder, gik der fis og ballade i den, og jeg kunne ikke holde masken, da buksedragten også skulle have en tur. Men jeg tænker faktisk at det ikke gør noget. Vi laver PR for Black Swan, og vi har været med fra begyndelsen. Jeg holder meget af de søde damer bag, og af deres visioner, og det team af dejlige kvinder de har samlet omkring sig. Fælles for dem alle er at de har det sjovt – og at de gerne vil have det sjovt. Det er mode, det er fashion, men det er ikke stramt, lukket eller selvhøjtideligt. Hverken når konsulenterne mødes til undervisning, kick offs eller bare for at hygge sammen (her stiller vi ofte lokaler til rådighed, og jeg lover dig, der er pigefnis og rødvin). Så derfor tænker jeg at disse billeder i bare tæer af en fantastisk buksedragt som er bygget til at have det sjovt i af kvinder der gerne vil have en god hverdag, faktisk nok kan gå alligevel.

Hvis du vil møde konsulenterne, så klik her.

Hvis du selv vil være med på holdet hos svanerne (jeg ved de stadig har et par stillinger åbne – ikke at jeg forstår det, fordi jeg ville tro at de bliver løbet over ende af fashion-hungrende kvinder der ønsker at prøve kræfter med salg og styling), så klik her.

7 kommentarer

 1. Det er så smukt deres tøj! Hurtigt spørgsmål: kommer den nye kollektion også online eller kan man kun få fingrene i den til homeparties?

 2. @Lovisen, ja gør det – BS-sagerne har det med at ryge rigeligt hurtigt.

  @Louise – det kommer online, men først om ca 14 dage, indtil da skal man hive fat i konsulenterne og købe gennem dem.

  @Bettina – TAK!!!
  kram
  J

 3. Hvor klæder den dig bare rigtig god Julia! Se jeg ville aldrig i livet kunne bære sådan en dragt mest fordi jeg både har til gården og til gaden men også fordi jeg ikke ville kunne komme hurtigt nok ud af sådan en, når naturen kalder 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *