Tidslommer, Kaffe & Sol

IMG_4843

IMG_4853

Forleden morgen havnede jeg i en tidslomme, eller i et tidshul, om man vil. Et af den slags huller, der kan opstå fordi man er for forsinket til at lave noget fornuftigt og for tidligt på den til et møde. Så i stedet for at ærgre mig over at det netop dén morgen tog halvanden time (fatter det ikke) at aflevere to børn, og jeg derfor ikke kunne komme omkring kontoret inden et møde, satte jeg mig i morgensolen og drak kaffe.

Jeg pakkede ikke computeren ud. Jeg lod telefonen ligge, men jeg sad ligesom bare der i solen i min tidslomme, i mit tidshul, og nød kaffen. Den var god. Jeg sad på cafén La Esquina i Ryesgade som er et af den slags steder, der efterhånden er få af, og som ikke er del af en kæde, men som ligner sig selv, og hvor kaffen er lang tid om at blive serveret, og smager fantastisk.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg nød mest – privilegiet ved en tidslomme, eller kaffen. Kombinationen virkede i hvert fald.

IMG_4845

IMG_4852

9 kommentarer

  1. Skønt med sådan et åndehul!! Næste gang du har lidt længere tid, kan en frokost på La Esquina anbefales! 😉 Det er en super lækker – og autentisk cafe, som levere det de lover. … og nej jeg er ikke ansat bare en tilfreds kunde 🙂

  2. Ser dejligt ud:) Bare dejligt når man kan sidde og bare være:) kan forøvrigt godt huske, at det somme tid tog sååååå lang tid at aflevere ungerne. Nu må jeg knap stå ud af bilen ved skolen…. Vil måske gerne det tog bare lidt længere end 2 minutter meeeen….

    Check lige mindstemandens icebucketchallange ud her:

    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/2014/08/spand-nr-1.html

    Han er så stolt af den og har selvfølgelig nomineret sin mor argh….

  3. Elsker det sted. Stille. Midt på elskede Østerbro. Og som en bonusinfo – min dygtige frisør Ditte hersker i baglokalet. Frisør Liebman.

  4. Åh ja.. De her tidslommer er jeg overbevist om, at man skal formå at favne og ligge ind i sin hverdag. Især som børnefamilie. Men i det samfund vi bor i og er en af i dag, SKAL vi indimellem (hver dag) vælge telefon og computer fra. Så vi får skabt os vores egne tidslommer. Næste gang behøver du måske ikke en cafe, men kan danne din egen tidslomme i grøftekanten på din numse, eller på en bænk eller se ud af vinduet derhjemme. A skabe rum hvor vi ikke skal forholde os til noget. Hvor vi ikke bliver forstyrret. Hvor vi bare skal være i os selv. Rumme os selv. Men det kræver et bevidst valg. Om at lade computer og telefon være. Og blot være tilstede. Så hjernen kan få et pusterum.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *