Tidslommer, Kaffe & Sol

IMG_4843

IMG_4853

Forleden morgen havnede jeg i en tidslomme, eller i et tidshul, om man vil. Et af den slags huller, der kan opstå fordi man er for forsinket til at lave noget fornuftigt og for tidligt på den til et møde. Så i stedet for at ærgre mig over at det netop dén morgen tog halvanden time (fatter det ikke) at aflevere to børn, og jeg derfor ikke kunne komme omkring kontoret inden et møde, satte jeg mig i morgensolen og drak kaffe.

Jeg pakkede ikke computeren ud. Jeg lod telefonen ligge, men jeg sad ligesom bare der i solen i min tidslomme, i mit tidshul, og nød kaffen. Den var god. Jeg sad på cafén La Esquina i Ryesgade som er et af den slags steder, der efterhånden er få af, og som ikke er del af en kæde, men som ligner sig selv, og hvor kaffen er lang tid om at blive serveret, og smager fantastisk.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg nød mest – privilegiet ved en tidslomme, eller kaffen. Kombinationen virkede i hvert fald.

IMG_4845

IMG_4852

9 Comments
Previous Post
Next Post