Om Fællesøkonomi & Mågestel

IMG_3628

IMG_3623

I er sikkert på ferie derude, og jeg håber I nyder vejret! Jeg holdt fri med ungerne og Johan i går, og er på arbejde i dag. Det er nu også helt skønt.

Jeg har købt et mågestel. Et stort et. Med guldkant. Flade tallerkner, sidetallerkner, dybe, kaffekande og kopper, og underkopper, og skåle og hele pivtøjet. Jeg blev grebet af fajancefeber. Det skal bruges (og det SKAL bruges) i kolonihaven, så der står det nu. Jeg købte det uden at have ringet til Grøn Koncert, hvor min mand var omgivet af musikhelte og hvinende damer (se @jooks på instagram), og lige høre om det var ok. Vi har fællesøkonomi, som i 200% fælles. Ingen lommepenge, intet halløj, og jeg har vist nok aldrig dobbelttjekket med Johan inden jeg investerede i hverken ny (meget nødvendige) sko til mig selv, eller (regulært nødvendige) flyverdragter til mine unger. Men et mågestel er åbenbart sådan ét der deler vandene, for i hvert fald blev min veninde meget bekymret på mine vegne – for tænk nu, hvis han blev sur? Heldigvis er det ikke sådan sagerne hænger sammen hjemme hos os, og mågestellet rager ham langsomt. Jeg tror det er det sidste i verden han gider tage stilling til. Men noget, han faktisk blev ret imponeret over, ham Johan, var at jeg ved egen kraft havde samlet dette bord. Jeg var nødt til at samle det to gange. Og det behøver vi så ikke tale mere om:

IMG_3619

Men der var satme langt hjem. Og det var tungt som et ondt år. Og man skal ikke vælge den billige løsning en anden gang. Skruerne passer jo (GRRRR) ikke sammen med gevindet?! Er det ikke det mindste, der burde være sørget for? Men det lykkes, og det er pænt. Lige som mågestellet. Som jeg på ingen måde er færdig med at tale eller skrive om. Fajancefeber var ordet.

IMG_3624

 

 

15 Comments
Previous Post
Next Post