Praktik, Sommerhat & Weekendstatus

IMG_3611

Jeg skriver fra toget mod Odense, hvor jeg er på vej for at hente mine lækre unger hos Bedste Karen. I denne sommer holder Johan, ungerne og jeg ikke rigtig ferie. Johan bruger næsten 14 dage på at spille på Grøn Koncert, og Sofus fik sin vuggestueplads erstattet med en plads i Elias fantastiske børnehave første juli, så drengene nyder at den sidste måned Elias går der falder sammen med den første måned Sofus har sin hverdag der.

Jeg har rigeligt på kontoret at tage mig af, men vi snupper fridage hist og pist, og tager så lange weekender som muligt sammen. Ungerne får dog ferie med deres bedsteforældre, og sådan én har de netop nydt med fantastiske Bedste Karen. De tre dage ungerne og Johan har været væk samtidig har jeg haft lange arbejdsdage, men også nået at besejre nogle af de hurdles, der har ligget og luret. Jeg er IKKE særlig praktisk. Jeg hader at være det. Og jeg roder. Og det gør resten af familien også, så vores loftsrum har længe været en kirkegård for ting, vi ikke anede hvor vi skulle gøre af. Det har jeg tømt. Plus ryddet op i det værelse, der var groet allermest til. OG været alene i kolonihaven og rydde op, luge, gøre rent og samle et møbel. (Og nårh ja – installere mit nye mågestel, som jeg i et anfald af fajancefeber kom til at købe på Lauritz.) Det føles ærligt talt SÅ latterligt befriende at komme i bund med nogle af de ting, som har ligget og luret. Og haven er så smuk lige nu: De bredsåede sommerblomster står som et farvetæppe og to af de fire græskar jeg såede sammen med hende her, ser ud til at blive til noget.

Jeg har savnet ungerne, så jeg slet ikke begriber det og er nu endelig på vej over til dem.

IMG_3612

Hatten er her fra.

IMG_3613

4 Comments
Previous Post
Next Post