Praktik, Sommerhat & Weekendstatus

IMG_3611

Jeg skriver fra toget mod Odense, hvor jeg er på vej for at hente mine lækre unger hos Bedste Karen. I denne sommer holder Johan, ungerne og jeg ikke rigtig ferie. Johan bruger næsten 14 dage på at spille på Grøn Koncert, og Sofus fik sin vuggestueplads erstattet med en plads i Elias fantastiske børnehave første juli, så drengene nyder at den sidste måned Elias går der falder sammen med den første måned Sofus har sin hverdag der.

Jeg har rigeligt på kontoret at tage mig af, men vi snupper fridage hist og pist, og tager så lange weekender som muligt sammen. Ungerne får dog ferie med deres bedsteforældre, og sådan én har de netop nydt med fantastiske Bedste Karen. De tre dage ungerne og Johan har været væk samtidig har jeg haft lange arbejdsdage, men også nået at besejre nogle af de hurdles, der har ligget og luret. Jeg er IKKE særlig praktisk. Jeg hader at være det. Og jeg roder. Og det gør resten af familien også, så vores loftsrum har længe været en kirkegård for ting, vi ikke anede hvor vi skulle gøre af. Det har jeg tømt. Plus ryddet op i det værelse, der var groet allermest til. OG været alene i kolonihaven og rydde op, luge, gøre rent og samle et møbel. (Og nårh ja – installere mit nye mågestel, som jeg i et anfald af fajancefeber kom til at købe på Lauritz.) Det føles ærligt talt SÅ latterligt befriende at komme i bund med nogle af de ting, som har ligget og luret. Og haven er så smuk lige nu: De bredsåede sommerblomster står som et farvetæppe og to af de fire græskar jeg såede sammen med hende her, ser ud til at blive til noget.

Jeg har savnet ungerne, så jeg slet ikke begriber det og er nu endelig på vej over til dem.

IMG_3612

Hatten er her fra.

IMG_3613

4 kommentarer

 1. Ferie eller ej, så lyder det som en skøn sommer. Det lyder til i får klemt masser af nærvær og små øjeblikke ind her og der 😉
  Det er vildt som oprydning kan give optur og energi..
  Tillykke med dit nye stel – det giver mad/drikke nydelse. <3
  Kh Anja

 2. Så flink du har vært.
  Det er bare noe med det å endelig få gjort det, som man har utsatt så lenge.
  Jeg har også et rom som det skal ordnes opp i, og om tre dager starter min ferie, og DA skal jeg bare!!!!
  Vi har hatt noen somre uten noen egentlig ferie, men nyter de fine dagene vi kan skape selv, sammen. Det er ferie nok, det.
  Men om to uker drar jeg og datteren på jentetur til en storby, og DET gleder vi oss til.
  Så nydelige bilder fra din kolonihage. Og en hatt i varmen fra solen er slettes ikke så dumt.
  Fortsatt god sommer! 🙂

 3. Det er da en fin måde at “holde sommer på”!

  Bortset fra at vi har holdt ferie de sidste par uger så lyder det næsten bekendt.

  Hver sommer rydder vi op i et eller andet, minimum i vores respektive allergidiæter. Vi tester simpelthen om vi kan gøre det bedre, så vi kan blive lidt friskere. Tests har det jo med at give bagslag af og til og så er en dag med Tour de France på skærmen ok til at komme igen på:-)

  Men i år har vi også fået ryddet op i kælderen, i bogskabene, i garderoben og i alle køkkenskabene, hvor der virkelig blev tømt, gjort rent og hvor kun 70% kom tilbage igen.

  Men årets bedste omgang var en tur rundt med malerspanden fra sidst vi malede vægge, nu er der ingen huller fra noget, vi har taget ned igen, ingen skrammer fra møbler og ingen sorte fingre på væggene(?!).

  De sidste to ting var mine fødselsdagsønsker, jep:-)

  Der var bestemt nogle ting vi ikke nåede, men her i huset tæller vi sejrer;-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *